Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 25 ianuarie 2011

ro

25 Jan, 2011 11:30 2094 Marime text

horoscop_european.jpgBerbec

E posibil sa ai sentimentul ca reputatia ta e in joc. In orice caz, esti nevoit sa-ti schimbi atitudinea fata de unele persoane cu autoritate din anturaj, mai ales daca acestea si-au facut o impresie gresita despre tine. Este momentul sa lamuresti niste neintelegeri, de aceea e foarte bine sa initiezi niste discutii sincere si oneste. Oricum, indiferent de ce natura vor fi tensiunile, partea buna este ca ai in preajma oameni gata sa te sustina.

Taur

In prima parte a zilei, conjunctia Luna-Saturn plasata in Balanta activeaza zona muncii, asa ca e posibil fie sa te mobilizezi mai greu, fie sa te simti depasit de unele responsabilitati profesionale. De altfel, nu e exclus sa primesti niste observatii sau critici, ori sa apara noi reguli si sarcini cu care nu esti de acord. In acest context, e bine sa fii atent cum gestionezi relatiile profesionale si sa fii ceva mai flexibil. Se pare ca schimbarile vor fi in avantajul tau in cele din urma.

Gemeni

Relatia cu copiii si relatiile sentimentale sunt vizate in mod special maine. Este posibil sa manifesti severitate si rigurozitate in relatiile cu persoane dragi din viata ta, sa privesti lucrurile prin prisma trecutului, sa te temi ca ceva nu functioneaza bine. De fapt, este o zi care, prin experientele traite, te motiveaza sa devii mai responsabil, mai matur, mai serios cand vine vorba despre relatiile importante. Unii nativi pot lua decizii cu impact seminificativ asupra viitorului.

Rac

Luna prezenta in Balanta, in zona caminului, te invita sa te implici in activitatile initiate de membrii familiei, eventual sa sprijini pe cineva drag in rezolvarea unei probleme. Prima parte a zilei este ceva mai incordata, pentru ca te poti simti constrans sa faci lucruri pe care nu le aveai in plan. Chiar si asa, incearca sa fii mai ingaduitor si flexibil. In ce priveste activitatea profesionala, pot veni vesti bune sau propuneri interesante. Totusi, nu e cel mai bun moment pentru a bate palma in ce priveste un proiect pe termen lung.

Leu

Conjunctia Luna-Saturn in Balanta, in zona comunicarii, te poate face destul de ursuz, mai ales in prima parte a zilei. Pana spre pranz, aspectele cu zona muncii sunt tensionate, asa ca fii atent cum gestionezi relatiile cu colegii. De asemenea, e nevoie de atentie sporita in toate activitatile care implica deplasari, negocieri, semnari de documente. Asta pentru ca mentalul nu functioneaza la cele mai inalte cote, prin urmare tinzi sa faci greseli, daca te grabesti si nu esti atent la detalii. Pe de alta parte, te bucuri in continuare de popularitate si propuneri de tot felul.

Fecioara

Te preocupa in special banii si acumularile materiale. Aspectele nu sunt tocmai armonioase, semn ca ti-e destul de greu sa gasesti solutii pentru a te redresa din punct de vedere material sau sa-ti administrezi eficient resursele. In orice caz, e bine sa eviti cheltuielile impulsive, investitiile semnificative sau speculatiile financiare. Totusi, daca e vorba despre o problema locativa, aceasta isi gaseste rezolvarea. In plus, ai incredere ca lucrurile se vor aseza cum e mai bine. La locul de munca vor aparea schimbari favorabile in urmatoarea perioada.

Balanta

Luna va fi prezenta in semnul tau zodiacal. In prima parte a zilei, aspectele cu zona familiei sunt destul de tensionate, semn ca nu mai esti dispus sa taci daca ceva nu-ti convine sau daca te simti nedreptatit de cineva apropiat. Este momentul lamuririi unor neintelegeri, cu cartile pe masa si, daca e nevoie, pe un ton raspicat. Spre dupa-amiaza, gandul iti zboara la o posibila idila sau la niste placeri persoanale pe care abia astepti sa ti le satisfaci.

Scorpion

Pentru tine, ziua de astazi este potrivita mai curand pentru discretie si mai putin pentru decizii sau actiuni concrete. Este un moment prielnic pentru meditatie, introspectie si autoevaluare, pentru ca astfel poti identifica o serie de greseli pe care le-ai facut in relatiile cu cei din jur, dar poti descoperi si noi resurse interioare care-ti vor creste increderea in tine si-ti vor aduce beneficii, inclusiv materiale, in urmatoarea perioada.

Sagetator

In prima parte a zilei, conjunctia Luna-Saturn plasata in Balanta este de bun augur pentru relatiile cu prietenii si sustinatorii, mai ales daca urmaresti clarificarea unor neintelegeri sau gasirea oamenilor potriviti pentru a te sustine intr-un proiect. Totusi, nu e indicat sa amesteci prietenia cu afacerile, pentru ca exista risc de incurcaturi sau pierderi. De asemenea, evita sa faci promisiuni pe care nu esti sigur ca le vei tine.

Capricorn

S-ar putea ca astazi sa se accentueze niste nemultumiri legate de statutul tau social, de sarcinile care ti se incredinteaza sau de felul in care esti privit si tratat de sefi. Cu toate acestea, acum este momentul potrivit pentru a regla niste conturi cu persoane din sfera profesionala si e foarte important sa asculti cu atentie ce au de spus acestea, sa ai rabdare, sa-ti asumi eventualele greseli. In curand vor veni si recompensele.

Varsator

Desi ai momentele tale de pesimism si neincredere in privinta atingerii unor obiective, planetele prezente in Varsator iti confera ingeniozitate, curaj si capacitatea de a intoarce orice situatie in favoarea ta. In plus, stii sa te faci ascultat, te bucuri de credibilitate si nu ai nicio retinere in a spune exact ce gandesti. Totusi, atentie la tendinta spre infatuare si egocentrism, pentru ca poti sa starnesti foarte usor invidii si reactii ostile.

Pesti

In prima parte a zilei, se pot reitera niste discutii tensionate cu privire la impartirea unor bunuri sau a unor sume de bani. Este momentul sa pui in ordine niste documente, sa clarifici chestiuni legate de imprumuturi sau sa te ocupi de plata unor taxe si impozite. Desi lucrurile inainteaza destul de greu, in final totul se va rezolva cu bine, mai ales ca ai noroc de castiguri suplimentare si de sustinerea unor persoane cu influenta.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii