Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 22 februarie 2011

ro

22 Feb, 2011 11:31 2209 Marime text

horoscop-foto.jpgBerbec

Sensibilitatea si emotiile sunt accentuate, iar intuitia functioneaza excelent, asa ca e bine sa asculti de ea in tot ce faci. Chiar daca nu este o zi dedicata actiunii concrete si eficientei, partea buna este ca poti vedea imaginea de ansamblu a unor evenimente, conjuncturi, proiecte. Ajung la tine tot felul de informatii, pe care e bine sa le triezi dupa cum iti dicteaza sufletul, pentru ca unele au iz de barfa si intriga. Pe de alta parte, un ajutor venit din senin de poate scoate dintr-un impas.

Taur

Pentru tine, incepe o perioada frumoasa din punct de vedere social. Esti invitat la tot felul de evenimente, prietenii vechi revin in preajma ta, cercul de cunostinte se largeste, ai acces la tot felul de informatii si idei. Astazi ar fi bine sa fii mai atent la mesajele pe care le primesti, la parerile pe care ceilalti le exprima in ce te priveste, la promisiunile care ti se fac. Iti vin din ce in ce mai multe idei, dar fii gata sa le si pui in practica.

Gemeni

Iata o zi care-ti poate aduce satisfactii profesionale pe care le meriti din plin. Luna in Scorpion, in zona muncii, te face extrem de intuitiv, astfel ca stii exact ce trebuie facut pentru a obtine rezultatele pe care le urmaresti. Pe de alta parte, poti gasi cea mai buna cale de comunicare cu un sef sau cu o alta autoritate din domeniul in care activezi, astfel incat sa armonizezi aceste relatii. Cu alte cuvinte, stii foarte bine sa-ti urmaresti interesele.

Rac

Orele diminetii iti pot aduce vesti bune legate de rezolvarea unei probleme legate de locuinta, casa sau patrimoniu. Demersurile facute cu ceva vreme in urma, legate de bunastarea materiala, isi arata rezultatele. Dupa orele 11:00, Luna in Scorpion iti stimuleaza creativitatea, imaginatia si sensibilitatea. Este un moment excelent pentru a lucra la un proiect creativ, pentru a planifica o excursie sau a incepe niste demersuri in sensul cresterii si evolutiei, mai ales spirituale.

Leu

Pentru tine, pot veni vesti bune sau pot avea loc discutii clarificatoare cu un partener de afaceri. Dupa pranz, Luna in Scorpion, in zona sufletului, sugereaza ca ti-ar prinde foarte bine sa fii ceva mai atent la tine dar si la nevoile celor dragi. S-ar putea sa primesti un cadou, o informatie de care aveai mare nevoie, o mana de ajutor de la o persoana apropiata. Sarbatorirea unui eveniment in familie este de bun augur.

Fecioara

In cazul tau, imaginea sociala si relatiile castiga tot mai mult teren. Incepe o perioada dinamica, bogata in experiente relationale diverse si schimbari in ce priveste unele parteneriate. Esti intr-un moment de crestere a popularitatii, insa e bine sa fii pe faza pentru a o valorifica. Altfel spus, ai curajul sa accepti propunerile primite, fara a sta prea mult pe ganduri, si fii gata sa legi noi relatii si sa incepi noi colaborari.

Balanta

Pragmatismul si disciplina nu sunt punctele tale forte in aceasta perioada, in schimb stai foarte bine la capitolul intuitie, idei, creativitate, flexibilitate. Asadar, e momentul ca, cel putin in sfera profesionala, sa iei in calcul si alte abordari, chiar alte activitati in care te-ai putea implica. Se pare ca de gradul de adaptare si flexibilitate depinde acum succesul profesional si financiar. Prin urmare, s-ar putea sa te alegi cu un castig suplimentar.

Scorpion

Tocmai ai intrat intr-o etapa foarte interesanta si frumoasa, care vizeaza in primul rand zona afectiva. Este poate cea mai activa perioada din acest an, care-ti poate aduce o poveste de iubire, un copil sau un proiect de zile mari. Totul este sa lasi deoparte plangerile, neincrederea si timiditatea. Este momentul sa primesti oportunitatile, sa-ti asumi niste schimbari, sa fii deschis la nou.

Sagetator

S-ar putea sa simti din ce in ce mai mult nevoia de a te retrage din forfota lumii, de a iesi pentru o vreme din rutina cotidiana si a dedica mai mult timp nevoilor tale. Ti-ar prinde bine o perioada in care sa fii ceva mai discret, sa te concentrezi mai mult aspura planului personal, sa acorzi mai multa atentie celor dragi, mai ales daca au nevoie de sprijin sau ingrijire. Aceasta saptamana, dar si urmatoarele doua, sunt ca un prilej de a-ti incarca bateriile si a te pregati pentru o etapa extrem de dinamica si solicitanta.

Capricorn

In cursul diminetii, Luna in Balanta iti aduce ipostaze benefice in sfera profesionala si financiara. Esti inspirat si eficient in tot ce intreprinzi. Dupa pranz, atentia se muta in directia relatiilor sociale si aspiratiilor. Este un moment bun pentru a accepta invitatia la un eveniment, unde ai posibilitatea de a cunoaste oameni noi si a lega relatii benefice. De asemenea, poti pune la cale un plan de bataie in privinta materializarii unor idei.

Varsator

Pentru tine, ziua de maine iti poate aduce conjuncturi favorabile in ce priveste pozitia profesionala, statutul, credibilitatea. Daca asteptai un moment potrivit pentru a-ti exprima o opinie sau niste idei in fata unui superior, acum este acel moment. Ideile iti pot aduce si castiguri financiare suplimentare, in urmatoarea perioada. Insa, atentie, pe cat de usor iti va fi sa atragi bani, pe atat de greu iti va fi sa-I pastrezi. Asadar, ceva mai multa cumpatare nu ti-ar strica.

Pesti

Soarele se afla deja in zodia ta, iar in zilele urmatoare, Mercur si Marte i se alatura. Asadar, esti vedeta zodiacului pentru cateva saptamani de acum incolo, ceea ce inseamna ca pot avea loc multe schimbari, in primul rand in ce priveste atitudinea fata de cei din jur. Este o perioada in care ai foarte multe idei, insa e nevoie sa treci si la materializarea lor, pentru a nu ramane doar la stadiul de idei.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii