Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 16 februarie 2011

ro

16 Feb, 2011 09:42 1631 Marime text

horoscop_4col_mic.jpgBerbec

Prima parte a zilei iti poate aduce surprize frumoase de la cei dragi sau vesti bune legate de camin, locuinta sau patrimoniu. Dupa pranz, cu Luna instalata confortabil in Leu, ti-e mult mai usor decat pana acum sa vezi partea plina a paharului, sa privesti cu mai multa seninatate tot ce se intampla. Te poti bucura de succesul unui copil sau poti petrece clipe frumoase impreuna cu persoana iubita. Nu este exclus ca unii nativi sa fie curtati. Altii au idei ingenioase legate de un proiect.

Taur

Primele ore ale zilei pot fi destul de efervescente in ce priveste comunicarea cu prietenii sau cunostintele. Se vehiculeaza multe informatii, ajung multe mesaje la tine sau primesti o invitatie la un eveniment. Dupa pranz, Luna in Leu iti aduce ipostaze benefice legate de casa si familie. Poti primi o vizita neasteptata, dar agreabila, sau poti avea sentimentul ca cineva te protejeaza din umbra.

Gemeni

O zi minunata, mai ales daca ti-ai propus sa prezinti cuiva un proiect sau sa-ti exprimi ideile inovatoare in fata superiorilor. Este un moment bun pentru a inventa noi mijloace de castig si bunastare. Dupa orele 12:00, esti in elementul tau. Luna activeaza zona comunicarii, ideilor, mentalului. Acum e momentul sa-ti gasesti aliati pentru un proiect, sa faci demersuri pentru inceperea unei colaborari noi, sa planifici o calatorie sau sa te orientezi catre noi aspiratii.

Rac

O zi frumoasa. In cursul diminetii s-ar putea sa primesti o veste buna, neasteptata, din strainatate sau de la cineva aflat la mare distanta. De asemenea, este un moment bun pentru a te ocupa de niste demersuri juridice sau pentru a cauta informatiile de care ai nevoie pentru un proiect. A doua parte a zilei este excelenta din punct de vedere profesional si financiar. Ai noroc in ce priveste negocierile, extinderea unei afaceri, implicarea intr-un nou proiect.

Leu

Te simti in elementul tau, mai ales dupa orele 12:00, cand Luna ajunge in semnul tau zodiacal. Daca in prima parte a zilei esti mai meditativ si retras, savurand revelatii peste revelatii, in a doua parte a zilei, abordezi totul cu entuziasm, optimism, bucurie. Poti primi o veste buna, te poti bucura la gandul ca in curand vei pleca intr-o calatorie, ai norosc la examene si interviuri sau esti favorizat in ce priveste studiile si evolutia pe toate palierele.

Fecioara

O zi frumoasa sub aspectul relatiilor sociale, parteneriatelor, colaborarilor. Este posibil sa primesti propuneri tentante de unde te asteptai mai putin, sa te bucuri de increderea celor din jur, sa primesti recunoastere si apreciere. Cert este ca esti ascultat, ti se cere parerea, exerciti un magnetism puternic asupra celor din jur. Dupa pranz, te bucuri de un ajutor nesperat, de un noroc providential.

Balanta

Orele diminetii iti pot aduce surprize in sfera profesionala. Insa, chiar daca se intampla lucruri la care nu te asteptai, se pare ca totul este in favoarea ta, in cele din urma. Totul este sa fii deschis la nou si dispus sa te adaptezi din mers la orice schimbare. Dupa pranz, Luna in Leu promite experiente minunate in ce priveste relatiile cu prietenii sau parteneriatele. Este o perioada excelenta pentru a impartasi ideile tale cuiva apropiat sau pentru a accepta o invitatie la un eveniment.

Scorpion

Mentalul superior, imaginatia si creativitatea functioneaza excelent. Ai incredere in ideile, revelatiile, chiar in visele din aceasta noapte. Poti primi mesaje si raspunsuri pe cele mai neasteptate cai. Dupa pranz, fii gata sa accepti o propunere interesanta de la un sef sau sa te bucuri de un succes profesional. Daca esti propus pentru o noua functie sau un nou proiect, accepta fara sa stai pe ganduri.

Sagetator

Iti vine inima la loc. Daca te-ai tot framantat in ultimele zile din pricina banilor si ai tot cautat solutii pentru a iesi dintr-un impas, acum poti rasufla usurat, pentru ca solutia vine de unde te astepti mai putin. Dupa pranz, Luna in Leu te ajuta sa vezi lucrurile intr-o lumina favorabila, cu alte cuvinte, sa vezi partea plina a paharului. Este un moment excelent pentru a da curs unor idei ingenioase si a dezvolta un proiect creativ.

Capricorn

In cursul diminetii, poti avea parte de surprize de la partenerul de viata sau de la un colaborator. Poate ca primesti o propunere inedita sau pur si simplu cineva isi schimba brusc atitudinea fata de tine. Oricare ar fi cursul evenimentelor, nu ai de ce sa te ingrijorezi, pentru ca totul se aseaza cum e mai bine pentru tine. Dupa pranz, ai parte de avantaje materiale, favoruri, dar si de momente pasionale.

Varsator

S-ar putea sa gasesti solutii ingenioase pentru a debloca un proiect sau pentru a finaliza o lucrare la termen, desi nu mai sperai. Se pare ca rezultatele bune de la locul de munca se vor solda si cu castiguri suplimentare. In a doua parte a zilei, te bucuri de atentie, recunoastere si chiar aplauze la scena deschisa, mai ales daca esti persoana publica sau ai de-a face cu publicul in activitatea pe care o desfasori.

Pesti

In cursul diminetii, e de preferat sa acorzi timp activitatilor relaxante, care te bucura si iti fac placere. Este posibil sa fii surprins de gesturi frumoase din partea unei persoane dragi sau poti primi un cadou. In orice caz, Luna in Rac te invita sa-ti deschizi inima. Dupa pranz, activitatea profesionala revine in prim plan. Insa muncesti cu drag si spor, iar rezultatele sunt foarte bune. Totusi, fii atent la orice propunere primita, pentru ca aceasta se poate transforma intr-un proiect de zile mari.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii