Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 10 iunie 2011

ro

10 Jun, 2011 11:29 1284 Marime text

horoscop-1.jpgBerbec

Incepand de astazi, cu Venus in Gemeni, iti vine chef de vorba. Iar de vorbit, vorbesti bine. Incepi sa-ti descoperi calitati diplomatice de care aproape nu te-ai fi crezut in stare. Stii sa aduci discutia in punctul in care doresti, fara sa ranesti sentimentele interlocutorului. Incepe o perioada de 4 saptamani in care Berbecii care scriu, vorbesc, calatoresc, au relatii cu publicul sunt extrem de avantajati. Luna in Balanta iti mai confera si popularitate, asa ca asteapta-te sa ti se ceara favoruri, sa fii solicitat sau sa rezolvi ceva impreuna cu partenerul.


Taur

Incepe pentru tine o perioada de 4 saptamani destul de extravaganta din punct de vedere financiar. Sa incepem cu riscul major: acela de a cheltui pentru a te simti bine, de dragul de a cheltui. Ei bine, tine minte ca terapia prin shopping produce acum efecte secundare. Avantajul tranzitului este acela ca poti incepe sa-ti valorifici calitatile in vederea obtinerii de castiguri suplimentare. Esti cu atat mai norocos mai ales daca lucrezi intr-un domeniu artistic sau daca ai contact cu femeile. Luna in Balanta te tine astazi legat de treburile de rutina.


Gemeni

Dintr-o data, viata e posibil sa ti se para mai vesela si mai frumoasa. Ba chiar si tu vrei sa faci tot posibilul sa arati mai bine. Cu Venus la tine acasa, aproximativ 4 saptamani vei dori sa faci impresie, sa te prezinti la cel mai inalt nivel. S-ar putea sa lucrezi serios la exteriorul tau, fie la nivel fizic (coafura, cosmetica, poate vrei mai mult bronz pe piele etc.), fie la nivel vestimentar (primenesti garderoba). Astazi, cu Luna in Balanta, esti mai demonstrativ decat de obicei in gesturile prin care iti exprimi dragostea, asa ca jovialitatea ta nu are cum sa nu se faca remarcata.


Rac

Venus in Gemeni timp de aproape 4 saptamani iti va aduce incepand de astazi ajutoare nesperate. O mana invizibila pare a fi tot timpul in fata ta, deschizand usile pe care tu trebuie doar sa intri. Te bucuri de protectie mai ales din partea femeilor. Atentie la ce ascunzi! E posibil sa fii tentat sa te implici in povesti de dragoste in afara cadrului legal sau moral, asa ca ramai centrat pe sentimentele tale! Luna in Balanta iti ocupa astazi timpul cu activitati domestice. E posibil ca cineva mai in varsta sa aiba nevoie de sprijinul tau.


Leu

Implicarea ta in grupuri, organizatii sau asociatii este pentru tine cheia succesului de astazi pana la inceputul lunii iulie. Cu Venus in Gemeni, puterea celorlalti te impinge in fata si iti da aripi. Ai parte de recunoastere, de protectie, gasesti oamenii potriviti alaturi de care sa mergi pe drumul tau. Socializarea devine punctul tau forte. Planurile de viitor nu numai ca sunt incurajatoare, dar se pare ca beneficiezi si de sansa. Strict pentru astazi, Luna in Balanta te impulsioneaza sa iesi din casa, sa vorbesti si sa te misti cat mai mult.


Fecioara

Incepand de astazi, cu Venus in Gemeni, vocea te ajuta tot mai mult sa te pui in valoare in plan profesional si social. E bine sa o folosesti cat mai mult. Timp de 4 saptamani te vei concentra pe imagine si pe cariera, fiecare pas pe care-l faci va fi studiat, astfel incat sa te asiguri ca ai parte de maximum de recunoastere si apreciere din partea celorlalti. Atragi mult mai usor succesul. Luna in Balanta te poate indemna astazi sa bagi mana in buzunar mai adanc decat trebuie. De aceea, e bine sa te abtii de la cheltuieli nenecesare! Esti pus pe risipa.


Balanta

Luna in zodia ta iti confera un avantaj asupra celorlalti. Atentie sa nu adauge si un dram de superioritate personalitatii tale. Risti sa cazi in capcana lui "stiu eu mai bine ca tine" sau, mai grav, "stiu eu ce e mai bine pentru tine". Nu lua decizii in locul altora! Incepand de azi, Venus in Gemeni pentru 4 saptamani te duce cu gandul tot mai departe. E posibil sa planifici excursii in strainatate sau sa iei legatura cu persoane aflate la distanta. Puterea ta de asimilare a informatiei este mult mai mare, asa ca poti invata mai usor, chiar daca tentatiile de a face orice altceva sunt multiple.


Scorpion

Venus in Gemeni iti contureaza perspective financiare pentru urmatoarele 4 saptamani, dar aduce si un potential relational ascuns. Intr-adevar, poti dobandi tot mai multe avantaje, favoruri si chiar bunuri sub forma de bani, mostenire, donatie. Numai ca s-ar putea sa dezvolti o posesivitate exagerata si sa-i consideri pe ceilalti bunuri personale. Mai ales relatia de cuplu prezinta acest risc de sufocare din partea ta! Abtine-te! Luna in Balanta te face astazi sa te gandesti la griji si probleme, asa ca ai de luptat cu fricile tale.


Sagetator

Venus in Gemeni incepand de astazi iti pune la dispozitie 4 saptamani sa armonizezi relatiile. Te poti intelege tot mai usor cu ceilalti, in general, dar cu partenerul de viata, in special. Tensiunile dispar aproape de la sine, asta si pentru ca deschiderea ta fata de o solutie din care toata lumea sa aiba de castigat este mai mare. De asemenea, poti oficializa o relatie, poti avansa o cerere in casatorie sau o propunere de afacere. Luna in Balanta vine sa aduca o raza de speranta in niste planuri pe care le aveai.


Capricorn

Incepand de astazi, Venus in Gemeni te pune pe picioare in plan profesional. Ai 4 saptamani la dispozitie. Exprimarea " Venus... te pune pe picioare" este, desigur, fortata, in sensul ca Venus nu face nimic pentru tine, ci doar iti creeaza contextul sa faci tu singur. Ar fi cateva piste. Te poti dezvolta in orice directie care presupune activitate de mediere, de intermediere sau lucru cu femeile. O alta directie ar fi posibilitatea de a dezvolta o relatie de munca cu persoana iubita, de a te indragosti de un coleg sau de a te casatori cu... serviciul. Luna in Balanta te mentine astazi deocamdata la stadiul cautarilor.


Varsator

Carisma este marele castig pe care ti-l da prezenta lui Venus in Gemeni. Incepand de astazi, timp de 4 saptamani, practic nu trebuie sa faci nimic pentru a avea priza la sexul opus. Popularitatea ta este in crestere, la fel si calitatile care fac din tine un iubit ideal si un parinte model. Esti tot mai creativ si ai succes in orice activitate care presupune transmiterea de informatie. Venus in Balanta te pune astazi in contact cu persoane aflate la distanta, poate chiar in strainatate. Creste si apetitul tau pentru calatorii.


Pesti

Interesul tau se centreaza incepand de astazi, pentru urmatoarele 4 saptamani, pe casa si pe familie. Venus in Gemeni iti da o mare dorinta de avea mai mult si de a-ti imbogati spatiul de locuit cu obiecte care sa aduca un plus de valoare si frumusete. Esti pus pe investitii, care (atentie!) e bine sa aiba un pronuntat caracter utilitar! Ti se creeaza contextul sa te impaci cu parintii sau rudele mai in varsta, care iti pot crea avantaje. Venus in Balanta oricum te rasfata azi cu atentii si favoruri din partea celorlalti.

Sursa:http://www.astrocafe.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii