Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop de weekend - 29 - 30 ianuarie 2011

ro

29 Jan, 2011 12:53 1512 Marime text

Berbec

Weekendul acesta pica pe o conjunctie Luna-Venus in Sagetator. In tot acest timp, te preocupa autodezvoltarea si perfectionarea. Vrei sa te informezi, sa afli lucruri noi si sa corespondezi la distanta, sa stai mai mult pe interent sau sa urmaresti documentare. Practic, orizontul pe care il ai nu-ti mai ajunge. Poti intra in legatura cu cineva din strainatate sau chiar poti perfecta detaliile unei calatorii lungi. Daca nu pleci nicaieri, cauti stimulente pentru imaginatie, de exemplu prin lectura. E posibil sa tetenteze si niste cursuri de dezvoltare personala sau diverse studii de specializare. Weekendul acesta, vrei sa iti imbogatesti viziunea asupra vietii si sa simti cum evoluezi, cum cresti ca om. Poti renunta la anumite prejudecati pe care le aveai si poti sa iti revizuiesti asteptarile.

Taur

Conjunctia Luna-Venus in Sagetator se produce weekendul acesta in zona avantajelor obtinute prin intermediul celorlalti. In primul rand, se poate spune ca beneficiezi de sprijin din partea femeilor. O asemenea prezenta feminina ti-ar putea facilita accesul intr-un loc unde, pana acum, nu ai putut sa ajungi. Ti se pot deschide usi, dar si noi perspective asupra lucrurilor. Ai in fata doua zile in care poti sa afli anumite adevaruri, sa dezlegi niste necunoscute, sa capeti acces la niste revelatii. Poti vedea foarte bine in sufletul oamenilor, ai o intuitie buna care iti da profunzime in aprecierea corecta a caracterului indivizilor si a situatiilor. Poti primi chiar bani, bunuri sau favoruri sub forma de avantaje, cadouri sau recompense. Tot ce obtii, obtii prin ceilalti.

Gemeni

Oho! Se cuvine o exclamatie pentru ceea ce ti se pregateste in acest weekend. Probabil cea mai mare revarsare de energie se va produce sambata seara, cu prelungure pana duminica aspre pranz, cand conjunctia Luna-Venus in Sagetator te scoate la inaintare. Iesi in fata, oamenii trag la tine, fiecare parca are ceva sa-ti ceara sau sa-ti ofere. Te bucuri de popularitate si pare a fi pentru tine un weekend al succesului in relatii. Relatia cu partenerul de viata poate decurge ca o simbioza. De asemenea, daca ai planuri legate de un parteneriat profesional, lucrurile pot sa se indrepte in directia dorita de tine. Nu ezita sa faci tu primul pas in orice imprejurare si sa iti etalezi tot sarmul cu care esti inzestrat! Asa ca fii foarte natural weekendul acesta si vei atrage usor atentia si bunavointa celorlalti!

Rac

Weekendul acesta ar fi bine sa il dedici activitatilor de rutina. Ai spor si esti eficient, indiferent ce ai avea de rezolvat. Asa ca cel mai bine ar fi sa-ti faci din capul locului o lista cu prioritati, pentru ca, de terminat, oricum sunt treburi care nu se termina niciodata. Motivatia ta principala este aceea de a le fi bine celorlalti. Nu te deranjeaza sa prestezi servicii, ba cea mai mare satisfactie personala pare a fi recunostinta primita la schimb. Desi, pentru majoritatea, weekendul inseamna doua zile libere, multi Raci nu se vor putea detasa de activitatea profesionala. Si tocmai acum s-ar putea arata sanse de evolutie. Te bucuri de bunavointa si reusesti sa starnesti un curent favorabil care sa atraga atentia asupra ta. Atentie duminica dupa-amiaza la excesele culinare!

Leu

Weekendul acesta este numai bun de consacrat iubirii si creativitatii. Relatia cu persoana iubita sau cu copiii iti ocupa cea mai mare a timpului, ceea ce nu iti poate aduce decat satisfactii. Daca nu exista nimeni in viata ta, nu ar fi exclus ca, incepand cu acest weekend, lucrurile sa se schimbe. Fie ca e vorba de persoana cu care esti deja alaturi, fie de cineva nou pe care il cunosti, tu esti cel care face sa se rostogoleasca bulgarele la vale. Tu vii cu propuneri, cu idei, cu suprize chiar care sunt bine primite si care, in doi, ajung sa prinda o forma din ce in ce mai consistenta. Te afirmi prin felul tau de a fi, prin modul in care te raportezi la oameni, printr-o atitudine deschisa, prietenoasa. Reusesti sa generezi un val de simpatie in jur. Ar fi bine sa aloci mai mult timp unui hobby sau chiar distractiei. Speculatiile si jocurile de noroc sunt si ele avantajate.

Fecioara

Weekendul acesta, poti fi motorul familiei. Poti declansa un heirup fara precedent in ceea ce priveste reglarea unor raporturi de familie, curatenia si reamenajarea locuintei. Iti place sa-i pui pe ceilalti la treaba, esti un coordonator excelent. Daca ii iei "pe sus", ai grija sa nu aiba impresia ca ii iei si "de sus"! Tempereaza-te si nu incerca sa te impui cu forta daca vrei sa obtii de la ceilalti ceea ce iti doresti! Poti sa relationezi usor si poti face tu primul pas. Ii mobilizezi pe ceilalti prin puterea exemplului. Daca preiei initiativa, ceilalti membri ai familiei te vor urma. Se pot rezola in aceste zile si chestiuni ce tin de patrimoniu. Poti sa ai parte de atentii din partea unor persoane mai in varsta si ar fi potrivit sa acorzi mai multa atentie batranilor din viata ta!

Balanta

Nu prea ai motive sa nu functionezi in aceste doua zile la parametri optimi. Trecand peste o doza de seriozitate poate nejustificata sambata dimineata si peste niste decizii pripite asupra carora e bine sa mai zabovesti duminica dupa-masa, conjunctia Luna-Venus te insufleteste. Domeniul cel mai activ este comunicarea. Resusesti sa te exprimi fluent, la obiect, cu vorbe alese, te faci inteles, esti ascultat si ai putere de convingere. Poti sa faci si niste drumuri incununate cu succes. In urma lor, te alegi cu intelegeri, promisiuni sau chiar cu posibilitatea de a semna niste acte sau contracte. Relatia cu fratii, surorile,vecinii si rudele apropiate se poate destinde si ea. Este un weekend al prieteniei, in care schimbi informatii si nu-ti gasesti locul. Extrem de dinamic si de versatil, atragi usor adeziunea celorlalti. Jocul ideilor si buna dispozitie pleaca de la tine, indiferent de anturaj.

Scorpion

Simti nevoia unei infuzii de frumusete in viata ta. De aceea, weekendul acesta e posibil sa faci o investitie pe care o vanai de mult sau care sa te inspire in mod spontan. Ti se poate opune pata pe un obiect care, pur si simplu, nu e absolut necesar, dar iti place. Banii se pare ca nu reprezinta o problema, pentru ca dispui probabil de suma necesara. Weekendul acesta vrei probabil sa te rasfeti putin si sa-ti faci un dar care ar putea fi costisitor sau pretentios. Dar, la urma urmei, meriti! Nu iti poate refuza nimeni un capriciu, singura atentionare fiind legata de cuantum, care ar fi bine sa aiba totusi cat mai putine cifre si zerouri in coada. Daca ai impresia ca fara acel ceva pe care il vrei nu ai suficienta valoare, s-ar putea sa constati ca ai o problema cu stima de sine si ca nu te apreciezi suficient pentru ceea ce esti. Ai doua zile la dispozitie sa reflectezi la acest subiect!

Sagetator

Tu esti de departe vedeta acestui sfarsit de saptamana. Putem folosi un ton hazliu, in consonanta cu starea ta interioara, si putem spune ca Luna in conjunctie cu Venus pe zodia ta fac conjunctie chiar cu acest weekend. Esti deschis, prietenos si, daca te comporti in mod natural, atragi atentia asupra ta fara ca macar sa iti doresti asta. Asa ca mesajul pe care ti-l transmit astrele este sa nu te straduiesti deloc sa pari cumva sau sa faci ceva, ci sa fii tu insuti! De aici curg toate celelalte. Ai spirit de initiativa si iti place sa intinzi tu mana pentru a face cunostinta sau a isca o discutie. Poti fi atat de extrovertit incat ceilalti sa bata usor in retragere si sa considere ca e ceva suspect la tine, ca ai tu vreun interes ascuns. Nu te lasa insa descurajat in nicio imprejurare si lasa buna dispozitie sa puna stapanire pe tine! Oamenii vin usor spre tine si, doar cu putina intelegere si flexibilitate, reusesti sa te ridici la inaltimea asteptarilor.

Capricorn

Chiar daca starea de sanatate e posibil sa iti ridice probleme pe un fond de scadere a vitalitatii, de oboseala si de stres, ar trebui sa vezi mai degraba plusurile. Weekendul acesta poate sa vina cu niste satisfactii interioare pe care le asteptai de mult. Poti jubila, chiar daca pe ceilalti nu ii faci partasi la revelatiile tale si la pilejul de bucurie. Poti sa intelegi foarte bine acum care este legatura dintre cauza si efect. Demersuri ale tale din trecut e posibil sa isi faca simtite efectele tocmai in aceste doua zile. Chiar vei putea zambi cand vezi ca ai avut dreptate, ca ai anticipat ceva sau ca, in sfarsit, primesti rasplata pentru o fapta pe care aproape o dadusesi uitarii. Weekendul te indeamna la relaxare si te face atent la nevoile si suferintele celorlalti. Poti fi un bun consilier, o persoana pe umarul careia ceilalti sa-si puna capul. De asemenea, din umbra, te bucuri de protectie din partea femeilor.

Varsator

Ce ti-a dorit tu mai mult si mai mult de ceva vreme incoace? Stim ca a trecut Craciunul, dar e posibil ca tie sa-ti mai faca Mosul o vizita acum, in preajma zilei tale de nastere. Weekendul este marcat de conjunctia dintre Luna si Venus in Sagetator. Aspiratiile tale prind contur si, din exterior, se pot arata oameni care sa iti materializeze anumite dorinte. Sunt doua zile in care poti pune bazele unor proiecte de lunga durata. E ca si cum atingerea unui ideal pare mai aproape ca niciodata. Te bucuri de sustinere si esti luat pe sus de un val de prietenie si de simpatie. Poti fi apreciat pentru ceea ce esti, asa ca un grup te poate impinge de la spate. Pregateste-te eventual pentru propuneri de nerefuzat! Nu gandi pe termen scurt, pe ceea ce ai acum, ci pe ceea ce o sa vina!

Pesti

Te bucuri weekendul acesta de o imagine bine pusa in valoare. Reusesti sa te pui cumva in centrul atentiei, ii provoci pe ceilalti sa discute despore tine. De mentionat ca reputatia ta este in ascensiune, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji in ceea ce priveste conversatiile pe seama ta. E adevarat ca poti starni invidii, dar tocmai, ar trebui sa te bucuri, inseamna ca esti important, deci ai pentru ce sa fii admirat. Ai la dispozitie doua zile sa intreprinzi o actiune in forta, sa preiei initiativa, sa impresionezi prin hotarare si ambitie. Mijloacele tale nu sunt insa agresive, ci, dimpotriva. Ii imblanzesti pe ceilalti tocmai prin deschidere, prietenie si bunavointa. De aceea, oricarui gest violent e bine sa-i raspunzi cu ingaduinta si iertare. Acestea sunt aturile prin care poti sa dezarmezi pe oricine. Stapaneste-ti emotiile si prefera calea cordiala! Daca lasi de la tine, totul va fi bine.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii