Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop de weekend - 14-15 mai 2011

ro

14 May, 2011 13:54 2226 Marime text

horoscop_zilnic_horoscopul_zilei_horoscop_azi_horoscopul_de_azi.jpgBerbec

Weekendul se anunta destul de sobru si de serios. E foarte bine, pentru ca poti renunta la modul entuziast si impulsiv de a face lucrurile. Sambata, ceilalti te vor simti mai potolit, prin urmare vor intampina deschisi disponibilitatea ta de a discuta cu calm si responsabilitate. Totusi, nu trebuie sa pornesti cu inima stransa daca vrei sa gasesti solutii la niste probleme relationale. Nu dramatiza nicio situatie! Duminica e o zi mai tensionata. Grijile tale se muta in zona banilor si a resurselor. S-ar putea sa consideri ca nu esti suficient de bun, de pregatit, de calificat ca sa obtii niste venituri. Vezi acum care sunt calitatile tale si cum le-ai putea exploata ca sa-ti aduci singur beneficii. Anumite lucruri ascunse pot iesi la iveala si te pot pune si ele pe ganduri.

Taur

De ce trebuie sa pui raul inante? Se pare ca asa esti tentat acum sa faci, mai ales daca e vorba de chestiuni ce tin de viata profesionala. Chiar daca nu vezi momentan iesirea dintr-un anumit cerc vicios, exista cale de scapare. Nu construi scenarii negative, pentru ca vei atrage exact ceea ce gandesti! Daca starea de sanatate iti da si ea semnale de alarma, fa-ti timp pentru tine! Cu toate astea, mai degraba s-ar putea spune ca exagerezi si ca faci caz de orice durere pasagera. Duminica, s-ar putea sa fii de pe alta planeta in relatii. Evita sa te pui de acord cu partenerul de viata, pentru ca tachinarile ar putea fi modul vostru preferat de comunicare. Prin urmare, e bine sa iei lucrurile la modul lejer si, daca e nevoie, sa faci haz de necaz.

Gemeni

Sambata, cel putin, ai putea avea alura profesoarei severe din filmele de groaza pentru copii: ochelari amenintatori, sprancene incruntate, degetul indreptat spre tine. E bine sa fii foarte atent la tinuta asadar, pentru ca nu vei reusi sa sperii persoana iubita sau copiii. Cel mult, vei intampina reactii ostile, dezaprobatoare. Descreteste-te! Nu incerca sa judeci si sa aplici pedepse, ai lucruri mai bune de facut. Duminica, s-ar putea sa ai parte de mult haos. E posibil ca anumite treburi domestice sau chiar proiecte profesionale sa iti consume tot timpul. De aceea, aduna-ti eforturile, pentru ca ai putea avea parte de munca. Munca reprezinta acum pentru tine si o foarte buna terapie, pentru ca daca lucrezi, nu ai timp sa-ti mai lasi mintea sa zburde pe campii.

Rac

Prima zi de weekend ar putea sa te copleseasca. Parca toate oalele din familie se sparg acum in capul tau. Nu ca tu ai fi vinovat pentru tot ceea ce se intampla, dar la tine trag toate problemele celorlalti. Esti umarul pe care se plang cei de acasa, parintii, rudele. De aceea, e posibil ca atentia ta sa fie absorbita de nevoile celrolalti. Duminica, e bine sa nu astepti o zi mai linistita. Vei avea de continuat ceva ce nu ai terminat din zilele precedente. Spre seara, atentia ta se indreapta spre persoana iubita si spre copii. Practic, esti un fel de spectator la vietile celorlalti. Sfatul este acela de a te abtine sa dai sfaturi care nu ti se cer si sa te amesteci cat mai putin in deciziile lor!

Leu

Fie ca esti, fie ca nu esti Pisica dupa zodiacul chinezesc, weekendul acesta cam ai alura de "mata blanda" care "zgarie rau". Aparent sub o masca defensiva, retractila, ascunzi o agresivitate pe care o poti scoate la suprafata in orice moment. Acumulezi, acumulezi si la un moment dat s-ar putea sa rabufnesti. Autocontrolul este asadar lectia pe care o ai de exersat mai ales sambata. S-ar putea sa te simti ofensat, ranit, de aceea simti nevoia sa dai replica. Duminica, s-ar putea sa renunti la numite inhibitii si la autocenzura pentru a spune lucrurilor pe nume. Ai mare grija in ultima parte a weekendului la reactiile pe care le-ai putea avea in privinta unor vesti venite dinspre familie! Nu trebuie sa fii de acord cu ceilalti, e suficient sa accepti deciziile fiecaruia!

Fecioara

Weekendul acesta, s-ar putea sa te vezi singur intr-o oglina deformata. In aceasta oglinda speciala, iti vezi momentan mai mult defectele. Iar de aici si pana la a te judeca si codamna nu mai e decat un pas. Ai vrea mai mult, dar nu crezi ca poti, prin urmare nu consideri ca meriti. De aceea, cel mai important sfat al momentului este sa fii mult mai bland cu tine insuti, sa-ti spui ca poti, ca esti in stare. Duminica, daca insisti pe aceasta linie, nu ar fi exclus sa ai parte de un eveniment care sa-ti confirme ca ceea ce crezi e adevarat. Pe seara, sunt de asteptat reactii emotionale. Abtine-te de la replici acide in comunicare si nu-i provoca pe ceilalti!

Balanta

Jumatatea goala a paharului s-ar putea sa ti se para mai atractiva weekendul acesta. De aceea, e bine sa iei masuri din start. Daca ai pornit pe un drum, e bine sa lasi lucrurile sa curga de la sine si sa nu te agndesti de doua ori la ele. Deja e prea tarziu daca ai demarat cu stangul sau cu dreptul. Important e ca ai ponit, in rest, cum o fi sa fie. Duminica, grijile tale se leaga in special de partenerul de viata si de oamenii cu care ai ceva in comun. E bine sa-l lasi pe fiecare sa-si rezolve problemele si sa nu iei asupra ta mai mlt decat trebuie. Seara, e posibil sa planifici niste bani, fie ca ai ai sau nu ii ai deocamdata. In orice caz, ai nevoie de mai mult si te intereseaza de unde sa mai faci rost.

Scorpion

Sambata ar putea fi o zi in care sa fii destul de pierdut, aparent fara motiv pentru ceilalti. De fapt, exista la tine un consum interior fantastic. E gandesti intens la solutii ca sa-ti mearga mai bine. Te preocupa nu atat progresul personal, cat posibilitate de a-i ajuta pe altii. E bine sa fii multumit de cat pot sa oferi acum si sa nu te judeci ca posibilitatile tale sunt mai reduse decat ai fi dorit tu! Nu te vei alege decat cu o stare cronica de nemultumire fata de tine. Duminica, s-ar putea sa resimti o oboseala accentuata, daca nu chiar senzatii de rau fizic. E bine sa o lasi mai usor si sa te odihnesti cat mai mult. Pe seara, e indicat sa te abtii sa starnesti conflicte si sa pui presiune pe ceilalti!

Sagetator

La acest sfarsit de saptamana sufla spre tine un aer de raceala. Prin urmare, e posibil ca, din motive obiective sau nu, sa pui distanta intre tine sau ceilalti. Parca eviti sa te intalnesti cu niste oameni, parca te dai ocupat. E posibil, adevarat, chiar sa ai treburi mai urgente, insa in anumite cazuri tot ce faci este sa cauti scuze. Duminica, poti fi din nou greu de gasit, asa ca e bine sa te gandesti serios daca aceasta politica a strutului este cea mai indicata. N-ar fi mai nimerit sa preferi confruntarile directe? Intreaba-te de ce ti-e frica, de ce fugi. Sfarsitul weekendului iti accentueaza trairile emotionale intense. S-ar putea sa fii epuizat de pesimismul tau si de gandurile mai putin luminoase pe care le ai. E un moment bun sa renunti la orgoliu si sa-ti ceri iertare de la niste oameni.

Capricorn

Pentru tine, totul pare acum imprevizibil, ca sa nu spunem "in ceata". Situatia ta profesionala, statutul pe care il ai suporta weekendul acesta semne de intrebare. Si tu ai vrea sa-ti dai seama daca faci ceea ce trebuie, daca esti la lcoul potrivit, in mediul in care sa te poti exprima cel mai bine. Raspunsurile inclina spre latura negativa. Asadar, nu ai neaparat o problema de imagine care tine de modul in care te percep ceilalti, ci de modul in care te privesti tu pe tine. Duminica, nu se vad semne de clarificare, insa nevoia ta de a actiona, de a te simti mai bine in pielea ta creste exponemntial. Asa ca seara e posibil sa iti faci planuri de viitor, care sa rastoarne starea in care functioneaza lucrurile in prezent. Se intrevad noi orizonturi.

Varsator

Sambata pare a fi o de dedicata conexiunilor. Incerci sa intelegi din rasputeri tot ceea ce se intampla acum in viata ta, care este rolul tuturor evenimentelor ce vin peste tine in avalansa. Incearca sa fii cat mai detasat posibil, pentru ca numai asa poti avea sansa de a primi niste raspunsuri, care pot imbraca forma unor revelatii. E bine sa discuti cu persoane care te pot indruma spre un nivel superior de perceptie a lucrurilor. Duminica, primesti in continuare mesaje despre decodarea unor semnificatii. Totul se coreleaza cu informatii si planuri legate de strainatate sau de limbile straine. Seara, e posibil sa iei o decizie care sa-ti dea peste cap echilibrul din viata profesionala sau sa-l restabileasca.

Pesti

Sambata e bine sa te feresti de ipostazele ridicole. Crezand ca cineva are ceva cu tine, s-ar putea sa ai numai de pierdut si sa starnesti antipatia celorlalti. Poate ti se pare ca ti se da mai putin decat meritai sau ca nu primesti ceva ce ti s-ar fi cuvenit de drept. Oare chiar asa sa stea lucrurile? E bine sa fii recunoscator acum pentru tot ceea ce primesti. Mai ales ca, duminica, s-ar putea sa ai parte de niste dezvaluiri care sa te faca sa privesti lucrurile intr-o lumina noua. Nu stiga "Hotii!", nu te considera furat sau inselat! Gandeste-te mai bine la ce-ai avut si ce-ai pierdut. La mijloc ar putea fi o lectie binevenita pentru tine, chiar daca acum nu o vezi. Pe seara, esti predispus la contre verbale si la reprosuri. E bine sa privesti mai intai paiul din ochii tai.

Sursa: http://www.astrocafe.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii