Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

H&M şi Decathlon deschid în 2011 magazine în Maritimo Shopping Center Constanţa

ro

25 Oct, 2010 21:28 2137 Marime text

Retailerul suedez de îmbrăcăminte H&M şi cel francez de articole sportive Decathlon vor deschide în 2011 câte un magazin în mall-ul Polus Center Constanţa, redenumit Maritimo Shopping Center, deţinut de grupul austriac Immofinanz. Immofinanz, rezultat în urma fuziunii Immofinanz AG şi Immoeast, vrea să finalizeze construcţia Maritimo Shopping Center în luna septembrie 2011, potrivit datelor grupului austriac, un alt chiriaş important al centrului comercial fiind lanţul francez de hipermarketuri Auchan.

Magazinul retailerului suedez H&M din centrul din Constanţa este primul din provincie anunţat oficial.

Până acum au fost făcute publice doar locaţiile din Bucureşti unde vor fi deschise unităţi H&M, primele magazine urmând să fie amplasate în AFI Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City din 2011. Potrivit informaţiilor disponibile pe piaţă, retailerul suedez va fi prezent şi în Unirea Shopping Center, Plaza România, Bucureşti Mall şi Sun Plaza.

Pe de altă parte, retailerul francez de articole sportive Decathlon a deschis până în prezent două magazine în România, în Bucureşti, în Militari Shopping Center, al companiei austriace Atrium Real Estate Management, şi în centrul Polus Center Cluj, deţinut, de asemenea, de Immofinanz.

Reprezentanţii retailerului au anunţat în luna august că intenţionează să mai deschidă alte magazine la Braşov, Bucureşti şi Iaşi, apoi în Timişoara, Craiova şi Constanţa.

Maritimo Shopping Center ar urma sa aibă o suprafaţă închiriabilă de 51.000 de metri pătraţi şi se află în construcţie din 2007, dar finalizarea a fost prevăzută iniţial pentru 2009. Centrul comercial va avea circa 130 de chiriaşi.

Immofinanz a preluat în acest an integral centrul comercial mallul de la compania TriGranit, cu care a semnat încă din 2007 un contract de achiziţie a mall-ului.

Complexul este amplasat pe Bulevardul Aurel Vlaicu şi potrivit Immofinanz are o arie de acoperire totalizând 530.000 de locuitori.

Immofinanz deţine în România 50 de proprietăţi finalizate şi în diverse alte stadii ale construcţiei evaluate la sfârşitul lunii iulie la 957 milioane euro.

Printre proiectele finalizate deţinute de Immoeast în România se numără Polus Center Cluj-Napoca, Armonia Arad, Euromall Galaţi pe segmentul spaţii comerciale, S-Park, Iride Business Park, Bucharest Corporate Center, Victoria Park pe birouri. Compania mai deţine trei parcuri logistice.

Compania a avut în anul financiar 2009-2010, încheiat la 30 aprilie, venituri de 70,8 milioane de euro în România, în scădere cu 8,5% faţă de anul financiar anterior.

Sursa: http://www.mediafax.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii