Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa s-a calificat la turneul Final 4 al Cupei României

ro

30 Jan, 2016 21:17 2617 Marime text
 
Cu team-managerul Serbiei şi preşedintele echipei în teren, HC Dobrogea Sud Constanţa s-a calificat la turneul Final 4 al Cupei României!
 
Constanţa îşi anunţă revenirea în prim-planul handbalului masculin, la câteva luni de la dispariţia echipei HCM. Nou-înfiinţata HC Dobrogea Sud, în prezent în liga secundă, s-a calificat astăzi în turneul Final 4 al Cupei României.
 
Asta după ce s-a impus cu 34-30 pe terenul echipei HC Odorhei, potrivit prosport.ro.
 
Echipa de la malul mării s-a înfiinţat în vara trecută la iniţiativa a trei jucători importanţi ai României, Rudi Stănescu, George Buricea şi Laurenţiu Toma.  Apoi, HC Dobrogea Sud a cooptat în lot mai mulţi jucători de la defuncta HCM Constanţa, în frunte cu Dalibor Cutura, Mladen Rakcevic şi Branislav Angelovski.
 
La Odorhei, echipa Constanţei a fost ajutată să se califice în turneul Final 4 al Cupei României de team-managerul Serbiei (Cutura), care a revenit de curând de la Campionatul European, şi preşedintele echipei, Rudi Stănescu. Cu cei doi în echipă, Constanţa a reuşit să întoarcă rezultatul înregistrat la pauză, 16-14 pentru HC Odorhei. Calificaţi în faza finală a competiţiei, HCDS visează acum şi la câştigarea trofeului, care i-ar permite să joace din vară în cupele europene, în Cupa EHF! Formaţia din Constanţa domină şi Seria 1 a Diviziei A, fiind principala favorită la promovarea directă în Liga Naţională, scrie prosport.ro. Golurile echipei constănţene au fost înscrise de L. Toma - 7, Vujadinovic - 6, Cutura, Angelovski, Buricea - câte 5, Rakcevic - 4 şi Săulescu - 2.  
 
 Sursa foto: prosport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Razvan 31 Jan, 2016 11:04 Felicitari! Marcatorii?