Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Harghita Drumul judeţean 138 a fost închis din cauza zapezii

ro

23 Nov, 2008 17:09 1720 Marime text

Drumul judeţean 138, care face legătura între localităţile harghitene Suşeni şi Zetea, a fost închis în cursul zilei de astăzi, deoarece stratul de zăpadă de pe carosabil a ajuns la douăzeci de centimetri. Şeful Poliţiei Rutiere Harghita, comisarul Cezar Asandei, a afirmat că a nins abundent şi nu s-a acţionat deloc pe drumul respectiv.

''Am fost informat că ieri s-a intervenit cu un tractor cu lamă dar noaptea trecută şi în această dimineaţă nu s-a mai lucrat deloc şi de aceea am luat decizia devierii circulaţiei, până se curăţă drumul'', a afirmat comisarul Asandei. Poliţia a deviat traficul pe DN 12, între Miercurea Ciuc şi Odorheiu Secuiesc, până când se va dezăpezi drumul.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Sofalvi Laszlo, a declarat că deszăpezirea şi întreţinerea de iarnă a drumului judeţean 138 se realizează de către Primăria din Zetea, care a trimis deja în zonă un utilaj cu lamă şi o basculantă cu antiderapant. Acesta a recomandat şoferilor care trec prin zonă să aibă maşinile utilate cu lanţuri antiderapante şi cauciucuri de iarnă.
 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii