Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Haos în trafic, pe podul nou. Intervin şi echipaje ale Serviciului Rutier Constanța. Cozi imense. Sunt blocaje periodice

ro

08 May, 2017 11:05 3666 Marime text
Traficul rutier pe podul de la Agigea (DN39, județul Constanța) a fost oprit, începând de azi-noapte, de la ora 00.00.
 
Participanţii la trafic sunt rugaţi să respecte indicațiile echipajelor de poliție rutieră, care îndrumă conducătorii auto pe podul nou de la Agigea. De menţionat că, astăzi, sunt două echipaje ale Serviciului Rutier Constanța în zonă pentru a fluidiza traficul.
 
S-au format cozi imense de la ieşirea din Eforie Nord, pe sensul către Constanţa, precum şi de la capătul podului nou până la intersecţia de la Agigea către Mangalia.

Amintim că închiderea totală a traficului pe podul de la Agigea este necesară în această perioadă pentru tensionarea finală a cablurilor (înlocuite în perioada septembrie-decembrie 2016), demontarea ancorajului provizoriu de pe pilonul central și montarea elementelor rosturilor de dilatație ale podului. După redeschiderea podului, toate cele patru benzi vor putea fi utilizate fără restricții de circulație, pe întreaga durată a sezonului estival.
 
În cazul în care vremea va fi favorabilă (fără vânt puternic) și va permite finalizarea lucrărilor într-un termen mai scurt, podul de la Agigea poate fi redeschis mai devreme.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii