Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hans Klemm - „Din perspectiva SUA, acum, vedem România ca fiind pe o traiectorie pozitivă”

ro

28 Aug, 2016 10:43 2269 Marime text
Ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm, aflat pentru a doua oară la Alba-Iulia, a afirmat că ţara noastră se află pe o traiectorie pozitivă. Acesta a discutat aseară despre migraţie, refugiaţi, temerile europene şi posibile soluţii la dezbaterea din cadrul festivalului DILEMA veche. 

„Din perspectiva SUA, acum, vedem România ca fiind pe o traiectorie pozitivă. Are contribuții semnificative la securitatea internațională, la NATO (...). SUA și România împărtășesc o legătură foarte puternică”, a spus Klemm. El a mai subliniat că, în ultimii ani, ţara noastră „a dus o luptă crescândă împotriva corupţiei, ceea ce face România un exemplu pentru alte ţări din regiune”.

Klemm a apreciat şi faptul că nu sunt partide extremiste, naţionaliste în România. „Deci, România este acum pe o cale pozitivă”, a mai afirmat el, exprimându-şi speranţa că ţara noastră va rămâne pe această cale şi va rămâne, de asemenea, un partener valabil pentru SUA, se arată pe pagina de facebook oficială a ambasadorului Statelor Unite în România, Hans Klemm.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii