Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hans Klemm a depus o coroană de flori la Colectiv. „Încurajăm românii în lupta anticorupţie şi în efortul de a construi o Românie sigură“

ro

30 Oct, 2016 14:19 1796 Marime text
Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a depus, astăzi, o coroană de flori în faţa clubului Colectiv şi a transmis un mesaj prin care spune că Ambasada îi încurajează pe români în lupta lor împotriva corupţiei şi în efortul de a construi o ţară sigură, democratică şi prosperă.
 
"Astăzi ne amintim de cei care şi-au pierdut vieţile sau au fost răniţi în tragicul incendiu, care putea fi prevenit, de la Colectiv, de acum un an. Din tragedie a răsărit speranţa. Zeci de mii de români s-au adunat paşnic pentru a-şi exprima dorinţa unei Românii lipsite de corupţie, cu o guvernare transparentă, ce răspunde nevoilor cetăţenilor şi este deplin implicată într-o Europă întreagă, liberă şi în pace", se arată într-un mesaj al Ambasadei SUA la Bucureşti.
 
Oficialul american transmite că acum, când plângem din nou victimele tragediei de anul trecut, Ambasada SUA "îi încurajează pe români în lupta lor împotriva corupţiei şi în efortul de a construi o Românie sigură, democratică şi prosperă".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii