Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Halucinant! Un câmp de lângă Autostrada Bucureşti - Piteşti este înţesat de câini ciuruiţi de gloanţe (video)

ro

03 Jan, 2018 21:08 2727 Marime text
Un câmp de lângă Autostrada Bucureşti - Piteşti este înţesat de câini ciuruiţi de gloanţe şi schelete de animale. Potrivit Digi 24, un inginer de la Ocolul Silvic este autorul masacrului, spun localnicii care au şi făcut plângeri la Poliţie împotriva lui.
Masacrul durează deja de trei luni, spun localnicii. O femeie care obişnuia să hrănească patrupedele aciuate acolo povesteşte că a văzut cu ochii cum inginerul silvic a ucis o căţea care avea pui.
Acuzaţiile teribile se îndreaptă spre Ion Antonescu, inginer la Ocolul Silvic Bolintin. Ionel Predan, şef Ocol Silvic Bolintin afirmă că ar fi fost o acţiune de combatere a răpitorilor - câini hoinari.
Poliţiştii îi contrazic pe şefii inginerului silvic. Ce face bărbatul este o infracţiune pedepsită cu trei ani de închisoare. Localnicii l-au reclamat după ce au făcut singuri o investigaţie.
Constantin Șuță, purtător de cuvânt IPJ Giurgiu a precizat că s-a întocmit un dosar penal pentru uz de armă letală fără drept şi uciderea fără drept a animalelor cu intenţie.
Poliţiştii vor verifica şi cât de sigură este vânătoarea la Ocolul Silvic Bolintin.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii