Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 6. „Hai, pleacă, te dau afară în şuturi” Un caz incredibil la Constanţa a explodat pe o reţea de socializare (galerie foto+video)

ro

15 May, 2016 12:54 18031 Marime text
1 din 2
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • amauri 16 May, 2016 17:24 Corpul de control al primariei cu ce se ocupa? eu stiam ca efectueaza vizite pe teren la agentii economici. Daca nu au luat masuri, inseamna ca e perfect legal ce au facut administratorii barului. Sau, daca nu e legal, atunci cine raspunde din partea primariei? domn' primar e in campanie, nu are timp de chestiuni si abuzuri marunte..
  • Blue 15 May, 2016 14:53 Mai este o PROBLEMA MAJORA cu muzica si galagia produsa de terasele vecine si cu vecinii zgomotosi din bloc in tot orasul (probabil ca si in alte orase mari ale Romaniei). 1) Politia locala nu se baga sub nici o forma , astia stiti cu ce se ocupa : plimbatul familiilor si copiilor si sefilor pe la gradinita, scoala, piata, etc. ; 2) Politia - Sectia DEZORDINE Publica nu se implica din cauza ca patronii si scandalagii in general (si in mod particular in Constanta) au pile mari pe la Politie, si ei vor "sa-si manance linistiti painea" pana la iesirea la pensie - pentru ca ies foarte repede la pensie, ce sa-i faci sunt obositi saracii de atata dormit pe ei; pe deasupra ei spun ca nu au aparat de masurat zgomotul DESI legea spune ca ar trebui sa aiba indeajuns de multe chiar; 3) Primaria si oficialii din Primaria Mafiota Constanta sunt cei mai buni prieteni ai patronilor si smecherasilor cu gura mare; Astia la fel spun ca nu au aparate de masurat zgomotul; 4) Agentia de Mediu are 1 SINGUR APARAT PENTRU TOT JUDETUL SI ALA NEVERIFICAT metrologic; Deci, dupa cum se vede TOTI se ascund dupa o lege stramba, care, dupa cum afirma Politia, ar impune masuratori de zgomot, desi in legea ordinii publice nu se specifica nimic de genul asta !! Asa se intampla cand niste penali fac Legile in Parlament, legi modificate ultima data de "dottore" Ponta !! Si nu in bine !! Suferim cate 60-100 de oameni intr-un bloc din cauza unui nebun caruia Politia nu se hotaraste sa il amendeze pana lesina !! Sau cate 3-4 blocuri din cauza unui tembel care si-a facut si el o terasa si tine muzica ca un dement pana la 3-4 dimineata. Apropo, cum naiba, i-au dat de la Primarie Autorizatie de Functionare, stiind ca are localul langa spatiile de locuit: blocuri, case, etc ?