Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, propus pentru functia de presedinte al FRF

ro

05 Mar, 2011 15:31 1329 Marime text

Giovani Becali, unul dintre apropiatii lui Gica Hagi, il sfatuieste pe actualul tehnician al lui Galatasaray sa renunte la aceasta meserie, informează http://www.ziare.com/.

"Dupa parerea mea, Gica Hagi trebuie sa antreneze cat mai este lasat la Galatasaray, o luna, trei sau pana la sfarsitul contractului, iar apoi sa ia o decizie. Sa se intrebe daca aceasta este menirea sa. Eu cred ca ar trebui sa vina sef la Federatie in locul lui Mircea Sandu", a spus Giovani Becali la Antena 1.

Fostul impresar este convins ca Gica Hagi ar castiga detasat alegerile impotriva lui Mircea Sandu, desi "Nasul" pare de necintit.

"Hagi ar castiga cu siguranta. Sunt convins ca Mircea Sandu s-ar da la o parte si l-ar ajuta. Masinaria de voturi nu ar functiona in cazul lui Hagi. El si asa este cea mai importanta imagine a Romaniei, e bine sa o folosim si in fotbal", a mai spus Giovani Becali, citat de http://www.ziare.com/.

In scenariul ce se vehiculeaza tot mai des in lumea fotbalului, Gica Hagi ar urma sa fie presedintele FRF, iar Gica Popescu director general, in locul lui Ionut Lupescu.

In cei zece ani de cand si-a inceput cariera de antrenor, Hagi a pregatit nationala Romaniei, Bursaspor, Galatasaray (de doua ori), Poli Timisoara si Steaua.

Hagi a castigat Cupa Turciei in 2005 cu Galatasaray si a reusit sa duca Steaua in grupele Ligii Campionilor in 2007.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii