Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi dă de pământ cu jucătorii săi

ro

14 Feb, 2016 12:46 1151 Marime text
 
FC Viitorul a pierdut un meci aseară, pe teren propriu, în fața grupării CSMS Iași, într-o partidă din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal. Gheorghe Hagi, antrenorul echipei FC Viitorul, își critică dur jucătorii, după acest eșec.
 

''Cu siguranță li s-a urcat la cap. Vedete, staruri... Dacă toți i-ați lăudat, ce să facem? E problema lor... O să tragem concluziile, o să analizăm și o să mergem înainte, dar trebuie schimbat total tot. A fost o prestație de vedete, slabă. N-am ce să vorbesc prea mult, pentru că am uitat dintr-o dată să jucăm fotbal. N-aș vrea să se simtă cineva nu știu cum, dar din păcate trebuie să fim alții'", a declarat Hagi, pentru Dolce Sport.

 
CSMS Iași a învins-o neașteptat pe FC Viitorul Constanța cu scorul de 2-1 (1-0), aseară, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal. Ieșenii au deschis scorul prin Bojan Golubovic (45+2), după o ieșire greșită a portarului Pecanha și o preluare suspectă de henț a lui Andrei Cristea. Nuno Viveiros a majorat avantajul oaspeților (53), la capătul unui contraatac.
 
Golul echipei antrenate de Hagi a venit pe final, când Florin Tănase a transformat un penalty (90).


sursa foto: fanatik.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii