Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul lucrează la o serie de modificări la Codul fiscal, în sensul acordării unor avantaje angajaților din sectorul IT

ro

12 Nov, 2017 16:56 2095 Marime text
Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, liderul PSD, a anunțat duminică o serie de modificări la Codul fiscal, în sensul acordării unor avantaje angajaților din sectorul IT, modificări la care Guvernul lucrează în această perioadă, informează Agerpres.ro. 
 
Dragnea a reafirmat că impozitul pe venit pentru sectorul IT rămâne zero.
 

"Avem o singură problemă care va fi rezolvată de către Guvern — cei care lucrează în IT care aveau deja impozitul pe venit zero, dar sunt mai multe variante pe care colegii din guvern o să le propună și în așa fel încât firmele din IT să aibă avantaje în continuare. Impozitul zero rămâne. Salariile oricum nu le scad, se pune problema dacă firma cheltuiește mai mult. Nu-s probleme", a declarat Dragnea la Romexpo.

 
El spune că s-a lucrat foarte mult cu specialiști la ordonanța privind Codul fiscal și nu vede de ce aceasta ar fi neconstituțională, așa cum spun liberalii.
 

"S-a lucrat foarte mult la acest act normativ și s-a analizat și cu specialiști în drept constituțional și în domeniul fiscalității și în domeniul juridic. Nu văd de ce ar putea sa fie neconstituțională o astfel de ordonanță" s spus liderul PSD.

 Sursa: Agerpres.ro. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii