Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul interzice institutiilor publice sa acorde tichete cadou, de masa si de vacanta, in 2010

ro

21 Dec, 2009 21:55 1611 Marime text

Guvernul le va interzice institutiilor publice centrale si locale sa le acorde angajatilor tichete de masa, tichete cadou si tichete de vacanta, anul viitor. Prevederea apartine proiectului bugetului de stat pentru 2010, informeaza Mediafax.

„Institutiile publice centrale si locale, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, inclusiv activitatile finantate integral din venituri proprii, infiintate pe langa institutiile publice, nu acorda tichete de masa personalului din cadrul acestora. In bugetele pe anul 2010 ale institutiilor publice centrale si locale, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, inclusiv activitatile finantate integral din venituri proprii, infiintate pe langa institutiile publice, nu se prevad sume pentru acordarea de tichete cadou si tichete de vacanta personalului din cadrul acestora", se arata in documentul obtinut de Mediafax.

Proiectul de buget prevede si ca pensionarii nu vor beneficia in 2010 de compensarea in bani a tichetelor de calatorie pe calea ferata neutilizate. Executivul va sista si anul viitor acordarea acestei facilitati. „Compensarea in bani pentru tichetele de calatorie pe calea ferata neutilizate, prevazuta OU 71/2004 privind acordarea unor facilitati familiilor de pensionari, nu se acorda", potrivit proiectului de buget pe anul viitor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii