Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul a aprobat proiectul privind descentralizarea

ro

19 Nov, 2013 15:18 1406 Marime text
Guvernul a adoptat în şedinţa extraordinară de marţi proiectul de lege privind descentralizarea cu 568 amendamente din cele 2.070 depuse de parlamentari, a declarat Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

"Marea majoritate a amendamentelor adoptate ţineau de anexă. S-au adus corecturi minore şi limpeziri ale unor texte", a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului.


El a susţinut că un singur amendament din totalul celor aprobate a intervenit pe fondul de lege, în ceea ce priveşte intabularea unor imobile, pentru ca ulterior să afirme că şi acesta este tot o "corectură pe formă".

"A fost, din discuţie, un singur amendament pe fond, pe fondul de lege. Este vorba despre un amendament ce făcea vorbire despre intabularea acestor imobile şi bunurilor care trebuiau trecute din proprietatea publică statului în proprietatea... a componentei centrale înspre administraţia locală. Erau nişte componente de procedură legislativă ce au trebuit să fie reglementate şi limpezite, pentru că era o forumulare aproximativă în cadrul acestui amendament. Deci, tot o corectură pe formă", a spus Palada.

Deputaţii şi senatorii au depus la Secretariatul General al Camerei Deputaţilor 2.040 amendamente la "Proiectul de lege privind stabilirea unor competenţe exercitate de unele ministere şi organe de specialitate ale administraţiei publice centrale, precum şi a unor măsuri de reformă privind administraţia publică".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii