Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernele României şi Republicii Moldovei s-ar putea reuni marţi la Constanţa

ro

20 Sep, 2015 11:06 1400 Marime text
Guvernele României și Republicii Moldova se vor reuni în ședință comună, marți, 22 septembrie, la Tulcea, dar dacă vremea va fi nefavorabilă, la Constanța, a anunțat, săptămâna trecută, Victor Ponta, cerând miniștrilor să pregătească documentele pe care le vor discuta cu omologii lor moldoveni.

"Vreau să transmit un mesaj foarte clar pentru Guvern, de sprijin pentru reformele europene, pentru cetățenii Republicii Moldova care evident au nemulțumiri, au nemulțumiri legitime, își doresc mai repede ca țara lor să meargă spre România și spre Europa. Eu cred că într-un moment atât de greu chiar trebuie să îi ajutăm că n-are cine să-i ajute atât de repede în acest moment. Cred că în momente grele se dovedește dacă vorbele alea că suntem frați se și aplică, că vorbe au primit foarte multe", a spus Ponta.

El le-a cerut miniștrilor să pregătească actele care vor fi discutate în cadrul ședinței, subliniind totodată că vrea ca Guvernul României să prezinte "lucruri concrete" și să răspundă "pozitiv" la toate cererile de sprijin, atât pentru Guvernul Moldovei, cât și pentru moldoveni.

"Ședința va fi probabil la Tulcea, depinde de vreme, dacă nu, la Constanța", a mai anunțat Ponta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii