Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gsp.ro Nu plânge, Doamnă! Elena Frîncu a primit Colanul Olimpic

ro

08 Mar, 2012 06:55 1546 Marime text

La ceremonia de ieri, şefa Direcţiei de Sport din Constanţa a izbucnit într-un hohot de plîns. Elena Frîncu este prima deţinătoare a Colanului Olimpic al COSR alesă dintre manageri şi nu dintre sportivi.

Elena Frîncu a sosit ieri dimineaţă la sediul COSR fără să cunoască motivul pentru care preşedintele Octavian Morariu a convocat-o la Bucureşti. "Probabil este ceva în legătură cu 8 Martie, Ziua Femeii", a spus cea care conduce sportul constănţean de peste 20 de ani şi care pe 13 martie se va pensiona.
Între timp, membrii Comitetului Executiv au intrat în şedinţă, nici unul dintre aceştia nedorind să divulge tema discuţiilor. La ora 12:00, Ioan Dobrescu, Cristian Gaţu, Ivan Patzaichin, Sorin Babii, Marcel Popescu, Ana Pascu, Nicu Vlad, George Boroi au sosit în sala de conferinţe. Octavian Morariu a invitat-o pe Frîncu să se aşeze alături de el, la prezidiu. "Este o zi specială pentru noi. Vrem să o sărbătorim pe Elena Frîncu. Prietena noastră Nuţi va ieşi la pensie. Puţini oameni din sportul românesc au avut o activitate atât de diversă şi de complexă, sportiv, profesor, manager. Pentru toate acestea, dragă Nuţi, Comitetul Executiv a hotărât să te distingă cuColanul Olimpic" a fost scurtul discurs al preşedintelui COSR.

Directoarea DJTS Constanţa s-a ridicat în picioare şi, fără să mai încerce să-şi înăbuşească emoţiile, a izbucnit în hohote de plâns, liniştindu-se cu greu în braţele lui Morariu. "Nu am fost decât un administrator, care s-a dedicat muncii sale. Mă despart cu greu de sport. E prea mult pentru mine. Vă mulţumesc tuturor!" au fost primele reacţii ale managerului constănţean.

Citeşte mai departe pe http://www.gsp.ro/sporturi/altele/galerie-foto-nu-plinge-doamna-elena-frincu-a-primit-colanul-olimpic-313366.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii