Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupul Rompetrol trece la un nou model operațional

ro

06 Feb, 2014 15:08 1273 Marime text
Grupul Rompetrol trece la un nou model operațional,  în acord cu strategia de  consolidare și dezvoltare a activităților și operațiunilor Rompetrol în România și în Europa de Sud- Est.     

Astfel, extinderea produselor și serviciilor Rompetrol va fi asigurată de o noua structură de conducere, cu un rol activ în aprovizionarea cu materie primă, transformarea în produse finite, dar și distribuția acestora către consumatorul final. Reorganizarea activităților va permite o  îmbunătățire a flexibilității operațiunilor, cu un impact semnificativ în creșterea eficienței și a structurii costurilor.

Prima linie de management  este reprezentată de:

Azamat Zhangulov, vicepreședinte senior, care va coordona  în continuare toate funcțiunile corporative, guvernanța corporativă, serviciile suport la nivel de grup,  și financiare 

Cătălin Dumitru, vicepreședinte, responsabil de coordonarea tuturor activităților operaționale: supply chain, trading, rafinare și petrochimie, marketing și retail.

“Decizia de a aplica un nou model operațional este foarte importantă pentru atingerea obiectivelor strategice ale companiei. Numirea lui Cătălin Dumitru reflectă politica de resurse umane și anume, susținerea și promovarea specialiștilor locali. Datorită bunei gestionări a lui Cătălin Dumitru, în calitate de director general, Grupul Dyneff a reușit să înregistreze în ultimii 6 ani rezultate foarte bune. În plus, faptul că în prezent compania este una din cele mai valoroase active ale Grupului Rompetrol, precum și experiența lui Cătălin de 12 ani în sectorul de petrol și gaze, ne determină să avem deplină încredere în dezvoltarea Grupului. Noua echipă managerială are abilitățile și experiența pentru a îndeplini toate obiectivele ambițioase ale companiei”, a declarat Zhanat Tussupbekov, CEO al Grupului Rompetrol.

Principalele responsabilități ale lui Cătălin Dumitru în cadrul Dyneff au constat în consolidarea bazei logistice, respectiv operațiunile desfășurate de companie în principalele porturi de la Marea Mediterană și Oceanul Atlantic, precum și dezvoltarea activității de trading internațional și wholesale în Europa de Vest. Astăzi, Grupul Dyneff este cea mai importantă subsidiară a Rompetrol, în funcție de volumele tranzacționate și cifra de afaceri, de peste 2,2 miliarde de Euro în 2013.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii