Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grup de migranţi sirieni interceptat la PTF Negru Vodă

ro

25 Mar, 2014 10:43 1856 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au interceptat la sfârşitul săptămânii trecute un grup de şase persoane care încercau să treacă în mod ilegal graniţa dintre România şi Bulgaria.
 
La punctul de trecere a frontierei Negru Vodă au fost identificaţi şase cetăţeni care încercau să traverseze în mod ilegal graniţa dintre România şi Bulgaria prin zona frontierei verzi. În urma verificărilor demarate, s-a stabilit că cei şase cetăţeni erau sirieni de origine cu vârste cuprinse între nouă şi 40 de ani. Dintre aceştia, patru erau minori şi doi adulţi. Poliţiştii de frontieră au extins căutările şi au depistat un bărbat care se afla staţionat cu autoturismul în apropiere de PTF Negru Vodă. În urma legitimării acestuia de către oamenii legii, s-a stabilit că cetăţeanul era sirian, cu cetăţenie elveţiană. Intenţia acestuia era aceea de a ajuta grupul de migranţi să ajungă în Elveţia.

Cei şase sirieni au fost predaţi autorităţilor de frontieră din R.Bulgaria. Cetăţeanul elveţian a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa care a dispus reţinerea pentru 24 de ore şi ulterior instanţa a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii