Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4. În loc de punct de vedere, tentative de intimidare Grevă în portul Constanţa. Protestatarii cer salarii mai mari şi echipamente de lucru (galerie foto+video)

ro

22 Apr, 2016 10:35 5914 Marime text
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • portuar55 27 Apr, 2016 08:39 Dragii mei,intrebati-l pe acest vocal lider de sindicat,Marian Stefan,si care se batea cu pumnul in piept ca este un lucru bun aceasta externalizare, cine a semnat actele privind acordul de externalizare a serviciilor din cadrul APMC pe vremea directorului Moldoveanu,cereti o copie a acelui act sa vedeti la ce s-au angajat patronii cu privire la salariati,sa vedeti clauzele prevazute in cazul in care nu sunteti respectati,nu-i lasati
  • Eu 24 Apr, 2016 00:15 Iar pe langa formatia de la constanta mai e una si la agigea...care de altfel si acolo sunt la fel de multe probleme legate de conditiile de munca...si anume salarii mici ,activitate prestatoare de servicii apta si calificata pentru orice fel de interventie, numai ca nu se iau masuri Salarii mizere...asigurari nu sunt, conditii jalnice,masini jalnice,echipamente deplorabile....cum poate un pompier sa ispaseasca atributiunile de pompier cu asemenea echipamente si conditii.
  • Eu 22 Apr, 2016 13:40 De condițiile de servici știți? Stam zilnic cu carcalaci de care nu scăpam de 6 ani! Șoferii sunt înregistrați soferi de camioane ! Servanții intra in foc fără lanterne ! Zugrăvim singuri ,reparam singuri clădirile in care stam si mașinile ! Putem sa le suportam pe toate dar la un salariu bun!!!