Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Green Life Recycling a câştigat licitația pentru ecarisaj

ro

27 Mar, 2017 11:34 2883 Marime text
Societatea Green Life Recycling, care a avut cu Primăria Constanţa un contract privind prestarea de servicii de capturare, transport, adăpostire şi alte operaţiuni veterinare pentru câinii fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Constanţa a castigat licitația cu ecarisajul. 

Valoarea contractului este de 500.000 de lei fără TVA şi se va desfăşura pe durata a 12 luni. Totodată, în situaţia în care în această perioadă se vor finaliza lucrările la noul adăpost pentru animale pe care îl realizează Primăria Constanţa, contractul se va rezilia. 

Am încercat să luăm un punct de vedere al firmei care a obţinut contractul cu Primăria Constanţa dar la numerele de telefon declarate la Registrul Comerţului ca date de contact, răspunde altă societate, ai cărei reprezentanţi ne-a spus că SC Green Life Recycling SRL nu mai deţine aceste numere de telefon de mai bine de trei ani. 

Reamintim că, Primăria Constanţa a publicat recent  un anunţ de achiziţie publică în vederea atribuirii contractului „Serviciul de capturare, transport, adăpostire şi alte operaţiuni sanitar-veterinare, pentru câinii fără stăpân de pe domeniul public din municipiul Constanţa“. Atribuirea contractului se va face prin procedură simplificată proprie a serviciilor sociale şi a serviciilor specifice din Legea nr. 98/2016, aprobate prin Dispoziţia Primarului Municipiului Constanţa nr. 290/31.01.2017.



Mai multe amănunte în ediţia de mâine. 

Citeşte şi: 

Municipalitatea caută soluţii pentru rezolvarea problemei câinilor fără stăpân din Constanţa (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii