Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grav accident rutier lângă Cernavodă O maşină a căzut în apă. Cinci morţi

ro

19 Jan, 2014 17:38 5417 Marime text
Accident rutier pe DN 22C în afara localităţii Cernavoda, în zona staţie de pompare a apei. Conform primelor date, o maşină a căzut în apă.
La locul evenimentului au ajuns echipaje ale ISU Dobrogea, Poliţiei Rutiere şi SMURD după ce, printr-un apel la 112 s-a semnalat prăbuşirea unei maşini de teren în apele Canalului Dunăre Marea Neagră.

Din cauza ceţii dense, şoferul ar fi distrus parapetul podului şi ar fi căzut în gol. Pompierii, primii ajunşi la faţa locului, au transmis că nu reuşesc să vadă maşina, fiind cel mai probabil, scufundată în apele canalului. Acolo se aşteaptă şi o echipă de scafandri care poate desluşi misterul.
Echipajul scafandri a reuşit să descopere autoturismul Range Rover, care se află la circa şapte metri adâncime. În autoturismul de teren au fost descoperite cinci persoane, toate decedate: doi bărbați, o femeie și doi copii, conform primelor date. În mașină au fost găsiți bani, spun anumite surse: 4000 de euro și 4200 de lei.
UPDATE 2
Politistii au stabilit ca, azi, în jurul orelor 17.15 ,un barbat de 44 ani din Constanta, a condus un autoturism, pe DN 22 C dinspre loc. Cernavodă   către loc. Ştefan Cel Mare şi ajungând la km 3+500 m pe un pod rutier  din cauza neatenţiei în conducere a părăsit partea carosabilă către dreapta sensului său de mers a intrat în coliziune cu balustrada de protecţie şi a căzut de pe pod în apă. În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a cinci persoane, trei adulti şi si doi minori, patru persoane cu identităţi necunoscute. Autoturismul a fost scos din apă cu ajutorul unei macarale şi pentru această intervenţie a fost necesară blocarea DN 22 C în intervalul 20.00- 22.40, şi devierea traficului prin oraşul Cernavodă. 
UPDATE 3
Potrivit Adevărul de Constanța, șoferul se numește Memet Vadet.
Mehmet Vadep

Citeste mai mult: adev.ro/mznqxr
Mehmet Vadep

Citeste mai mult: adev.ro/mznqxr
Foto:Valentin Coteț
Acest dosar este unul fara precedent pentru judetul Constanta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii