Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Graba unora de a judeca superficial un talent este perfect ilustrat în filmulețul de astăzi (video)

ro

02 Apr, 2016 12:04 1215 Marime text
 
O mulțime de oameni cu diverse talente participă la concursurile de acest gen. Toți își doresc ca juriul să le aprecieze străduinţa şi talentul. Dar de multe ori talentul stă ascuns şi doar la finalul reprezentaţiei îşi arată chipul tocmai pentru a impresiona. Este şi cazul Corrinei Sutter, o tânără desenatoare, care a participat la „Switzerland’s Got Talent” și deşi nu a convins de la început, la final i-a lăsat mască pe cei din juriu.
 
Elveţianca Corrine s-a aşezat în faţa unui şevalet și a desenat în câteva clipe portretul lui Gilbert Gress, unul dintre membrii juriului, lucru care nu i-a impresionat pe cei patru datorită simplităţii care la prima vedere nu le spunea mai nimic. Rând pe rând fiecare dintre ei au apăsat butonul roşu care ar fi trebuit să îi dea de înţeles concurentei că nu se mai doreşte participarea ei în etapa următoare a concursului.
 
În momentul în care toate butoanele celor din juriu s-au înroşit, tânăra a întors pur şi simplu tabloul cu susul în jos şi a aruncat peste el cu o pulbere cenuşie. Emoţia a copleşit-o chiar şi pe Corrine pentru că apăsarea butoanelor roşii a pus destul de multă presiune pe reprezentaţia ei.
 
Surprinzător, în faţa tuturor a apărut un nou portret mult mai elaborat al altui membru al juriului: Bligg Zusammen. Ce a urmat veţi vedea singuri în filmuleţul de mai jos.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii