Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru. "Sunt singura arma letala in fata administratiei PSD"

ro

12 Mar, 2011 21:19 1490 Marime text

Seful Inspectoratului de Stat in Constructii, Gigi Christian Chiru, a fost ales sambata presedinte al Organizatiei Judetene PDL, la cel de-al doilea tur de scrutin organizat in cadrul Consiliului de Coordonare Judetean, anunta Agerpres.

Senatorul Mircea Banias a fost eliminat in primul tur al alegerilor pentru sefia filialei judetene, candidatii ramasi in cursa fiind Paul Branza, director general al Autoritatii Navale Romane, si seful Inspectoratului de Stat in Constructii, Gigi Christian Chiru.

Dupa numararea voturilor exprimate de cei 686 de delegati ramasi in sala, noul sef al PDL Constanta a fost desemnat Gigi Chiru, cu un total de 421 de voturi, in vreme ce comandantul Paul Branza a fost votat de 257 de delegati.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, i-a predat oficial lui Chiru 'stafeta' conducerii organizatiei judetene, presedintele interimar de pana atunci, Mircea Banias, parasind lucrarile forumului imediat dupa ce a aflat rezultatul primului tur al alegerilor.

In discursul sau de castigator, Gigi Chiru a sustinut ca este gata 'sa dea jos' administratia Mazare - Constantinescu, apreciind ca 'inteleapta' alegerea facuta de colegii sai.

"Se pare ca oamenii din sala au receptat mesajul meu atunci cand le-am spus ca eu sunt singura arma letala a partidului in fata administratiei PSD, dar si indemnul sa intoarcem partidul cu fata spre oameni. Din momentul de fata sunt primul presedinte legitim din ultimii sase ani al partidului la Constanta", a declarat Chiru.

Sursa: http://www.hotnews.ro/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii