Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru în Parlamentul României „Başibuzucul lui Mazăre împarte frăţeşte ciolanul din judeţul Constanţa”

ro

09 Apr, 2014 09:39 2391 Marime text
Potrivit unui comunicat recent remis de biroul de presă al Organizaţiei Judeţene PDL Constanţa, „acuzaţiile aduse lui Nicuşor Constantinescu de procurorii DNA (din 19 Martie 2014) nu fac altceva decât să arate starea de fapt din judeţul Constanţa“.

În acest sens, senatorul PDL Christian Gigi Chiru a susţinut în Parlament declaraţia politică „Başibuzucul lui Mazăre împarte frăţeşte ciolanul din judeţul Constanţa”.
În cuvântarea sa, parlamentarul constănţean a subliniat faptul că „oamenii de afaceri corecţi fug de Constanţa, de oraşul şi de judeţul condus de atâta timp de başibuzucul PSD-ist care a pus monopol pe viaţa economică“, se arată în comunicatul de la PDL Constanţa.

„Păcat că fac asta pe banii judeţului şi în detrimentul celor care vor cu adevărat să dezvolte afaceri serioase. Situaţia dezvăluită de procurorii DNA; cea legată de refuzul de a elibera certificate de urbanism şi autorizaţii de construire pentru un dezvoltator în domeniul energiei eoliene are, de fapt, aceleaşi substraturi neortodoxe despre care vă vorbeam mai devreme. Dacă nu ştiaţi, vă aduc la cunoştinţă că asociaţii lui Radu Mazăre şi ai lui Nicuşor Constantinescu, oameni care se hrănesc din banii constănţenilor şi din terenurile Constanţei, au interese în domeniul energiei eoliene. Au firme, proiecte, planuri şi, bineînţeles, certificate şi autorizaţii. Dar nu este îndeajuns, nu? Era nevoie să se pună şi piedici competitorilor în afaceri. Pentru că banii în gaşca PSD-istă de afaceri se împart frăţeşte”, le-a spus Christian Gigi Chiru colegilor săi senatori. Mai mult decât atât, parlamentarul a arătat că situaţia este generalizată, astfel de cazuri există în toate domeniile de activitate, se mai precizează în comunicat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii