Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Becali, “permisie” de Crăciun

ro

29 Nov, 2014 20:22 2018 Marime text
Patronul Stelei, Gigi Becali (56 de ani) va petrece Crăciunul alături de familia sa, după ce magistrații au decis să-i ofere o permisie de patru zile, în perioada 24 - 28 decembrie 2014. Acesta și-a dorit să fie acasă și de Revelion, dar a fost refuzat, conform digisport.ro.
 
Cu această ocazie, Becali va sta alături de cei dragi de Sărbători, dar nu va neglija sub nicio formă Steaua. În zilele în care va fi eliberat, el se va întâlni cu staff-ul și conducătorii echipei, pentru a definitiva strategia pe anul viitor. Șeful din Ghencea și-ar dori să se întâlnească și cu jucătorii lui Costel Gâlcă, dar o parte dintre aceștia cu siguranță vor fi plecați în străinătate, având vacanță până în prima săptămână din luna ianuarie, mai scrie sursa citată. Becali se află în arest din data de 20 mai 2013.
 
3 ani și 6 luni de închisoare cu executare este pedeapsa primită de Gigi Becali în 2013 în urma judecării dosarelor "Schimbul de terenuri cu MApN" și "Valiza". El își ispășește condamnarea la penitenciarul Poarta Albă, unde urmărește toate partidele disputate de roș-albaștri.

Sursa: digisport.ro
Sursa foto: fanatik.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii