Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Popescu, în tribună Viitorul a făcut din nou show, cu goluri multe, în Liga 1. Victima sa, CSU Craiova

ro

28 Nov, 2015 22:50 1164 Marime text
 
FC Viitorul a realizat o nouă victorie la scor în Liga 1, cu joc deosebit şi goluri frumoase, învingând în această seară, la Ovidiu, CSU Craiova, cu scorul de 4-0 (Nicoliţă 11, Fl. Tănase 32, 76, Aganovici 68), în etapa a 19-a a campionatului.
 
FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi) a jucat cu: Rîmniceanu - Benzar, Hodorogea, Boli, Cr. Ganea - Aganovic, Filip, Achim (82 Ţâru) - Nicoliţă, Cernat (cpt.) (75 A. Chiţu), Fl. Tănase (83 I. Hagi). CSU Craiova (antrenor, Emil Săndoi) a folosit jucătorii: Bălgrădean - Dumitraş, Kay, Iliev, S. Achim - Mateiu (79 Madson), Zlatinski (82 Băluţă) - A. Ivan, Bawab, Bancu - Curelea (68 Măzărache).
 
În minutul 74, Bawab a primit direct cartonaşul roşu, pentru un fault dur la Achim.

Potrivit academiahagi.tv, Prima minge spre poartă a fost expediată de gazde, prin Ganea (în minutul 7), care a şutat de la 25 m şi Bălgrădean a reţinut. Gazdele au deschis scorul în min.11: Nicoliţă a şutat înşelător din afara careului şi mingea s-a oprit în vinclul porţii lui Bălgrădean, 1-0. S-a făcut 2-0 în minutul 32: Benzar a centrat de pe dreapta, iar Fl. Tănase a preluat în careu şi l-a învins pe Bălgrădean cu un şut puternic. Prima ocazie craioveană a venit în minutul 34, când Bancu a şutat de la marginea careului şi Rîmniceanu a respins în corner. Repriza s-a încheiat cu o ocazie a oaspeţilor, Dumitraş (minutul 43) trimiţînd peste poartă din interiorul careului.

În minutul 65, Bawab a preluat la marginea careului şi a şutat spre poartă, însă Rîmniceanu a fost atent şi a reţinut. Orice dubiu în privinţa învingătoarei s-a spulberat în minutul 68, când Cernat a întors o minge pentru Aganovic şi croatul Viitorului l-a executat pe Bălgrădean din careu, 3-0. Din minutul 74 formaţia oaspete a rămas în zece jucători, după ce Bawab a văzut direct cartonaşul roşu pentru o intrare din spate la V. Achim. S-a făcut 4-0 în minutul 76, când TĂNASE a trecut de Kay şi a înscris spectaculos în vinclu.
 
Graţie acestui succes, FC Viitorul a revenit pe locul doi în clasament, cu 36 de puncte. La meci a fost prezent şi Gică Popescu, aflat la prima sa apariţie publică de la eliberarea din închisoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii