Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi îşi vinde proprietăţile din Poiana Braşov

ro

18 Aug, 2014 09:53 6130 Marime text
Gică Hagi şi-a achiziţionat în anul 2012, în Poiana Braşov, două apartamente cu trei camere pentru copii săi, Kira şi Ianis. Imobilele, care au costat împreună 900.000 de euro, sunt acum de vânzare, conform sportnews.ro.
 
Gică Hagi nu se plânge în privinţa banilor, averea sa estimată la peste 17 milioane de euro, conform revistei Capital, fiind în creştere datorită performanţelor din Liga 1 obţinute de Viitorul Constanţa, echipă pe care Regele o finanţează, dar şi a Academiei de fotbal în care fostul lider al Generaţiei de Aur a investit peste 10 milioane de euro.
 
Cu toate acestea, Hagi s-a hotărât să vândă cele două apartamente, pe motiv că nu locuieşte nimeni acolo. Gigă Hagi poate lua 300.000 euro pe un imobil, mai scrie sursa citată.
 
Cu banii obţinuţi în urma acestor tranzacţii, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile vrea să construiască pentru copiii săi case în Capitală.
 
Ianis este fotbalist şi se află deja în vederile unor cluburi putenice din străinătate, în timp ce Kira are mari şanse să devină o artistă de talie internaţională.
 
Cele două apartamente cu câte trei camere luxoase, cu panoramă, loc de parcare şi mobilate cu strictul necesar, au costat 450.000 de euro fiecare.
 
În timp ce Gică Hagi şi-a scos casele la vânzare, prietenul său, Gică Popescu, şi-a închiriat casa deţinută în Poiana Braşov. Alte propretăţi ale ”Baciului” au fost scoase, însă, la vânzare. Este vorba despre apartamentul din Palma de Mallorca, Spania, de o vilă în Franţa şi una la Constanţa, pe malul Mării Negre. “Presimţea ceva în legătură cu «Dosarul transferurilor», era extraordinar de stresat, deşi se străduia să n-o arate”, a povestit un amic de-al fostului fotbalist pentru sportnews.ro.
 
Sursa: sportnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii