Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Nichita, audiere maraton la DNA

ro

18 May, 2015 21:36 1531 Marime text
 
Primarul municipiului Iași, Gheorghe Nichita, a pretecut aproximativ zece ore la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), pentru a asista la verificarea informatică a sistemelor ridicate de anchetatori, în urma percheziţiilor domiciliare, informează b1.ro.
 
"Astăzi nu s-a făcut decât să se copieze conţinutul mediilor optice din sistemele electronice ridicate la percheziţii", a spus primarul, la ieşirea din sediul DNA. Edilul a adăugat că va reveni la sediul DNA, marți, pentru a analiza conținutul informațiilor din din sistemele electronice, fără să facă însă și alte declarații.
 
Întrebat ce părere are referitor la Liviu Dragnea, dacă acesta ar trebui să-și dea demisia din partid, edilul a spus că nu poate face comentarii la acest subiect, el fiind “doar un membru simplu” al PSD.
 
Gheorge Nichita este în arest la domiciliu, din 8 mai, pentru 30 de zile, în dosarul în care este acuzat pentru fapte de corupție, abuz în serviciu şi instigare la acces ilegal la un sistem informatic după ce a încercat să îşi spioneze iubita cu ajutorul unor sisteme de pe telefon, instalate pe maşină sau cu detectivi şi poliţişti pe urmele ei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii