Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi spune că s-a dat drumul la "haiducie" în fotbalul românesc

ro

07 Mar, 2015 23:25 1101 Marime text
Gheorghe Hagi, patronul și antrenorul echipei FC Viitorul, este nemulțumit de sistemul cu play-off și play-out pe care-l va avea Liga I, din sezonul următor.
 
Gheorghe Hagi a spus că schimbarea sistemului competițional s-a făcut ilegal, pentru că nu se poate reconfigura campionatul în plin sezon. De asemenea, „Regele” a mai atras atenția că echipe care vor evolua în play-off nu vor se vor putea înscrie în cupele europene pentru că sunt în insolvență.
 
„S-a făcut sistemul cu play-off pentru a se stabili cine merge în cupele europene, nu? Păi, dacă doar două dintre echipe au dreptul de a juca şi restul nu, pentru că sunt în insolvenţă, ce facem? Se mai joacă? Nu înţeleg pentru ce mai joacă în play-off aceste echipe. În se elimină lucrurile serioase şi s-a dat drumul la haiducie. Unde este legalitatea? Nu ai voie să schimbi legile jocului în timpul campionatului. Trebuia să rămână criteriul financiar anul acesta şi din sezonul următor să schimbe", a spus Hagi la Dolce Sport, post citat de evz.ro.
 
Sursa foto: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii