Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi sărbătorit în avans de echipa sa (galerie foto+video)

ro

04 Feb, 2016 23:45 1586 Marime text
 
Gheorghe Hagi a fost sărbătorit în aceată seară de jucători în cantonamentul din Antalya cu o zi înaintea împlinirii vârstei de 51 de ani.
 
„Regele” fotbalului românesc a tăiat tortul care i s-a pregătit şi i-a oferit prima felie celui mai tânăr component al lotului Alexandru Măţan, în vârstă de 16 ani.
 
Astăzi a fost ultima zi de antrenamente din Antalya. Dacă ieri au fost programate două meciuri de verificare, astăzi programul a fost dedicat în mare parte refacerii şi recuperării. Dimineaţa a început în sala de fitness, unde s-a lucrat sub directa implicare a preparatorului fizic Roberto Berruero. Apoi jucătorii au fost luaţi în primire de staff-ul medical. Dacă fiziokinetoterapeutul Paul Ciocănescu s-a ocupat de problemele medicale minore intervenite pe durata cantonamentului la echipă, maseurii Daniel Stoian şi Cosmin Ghiorghe au „frământat” din plin muşchii fotbaliştilor constănţeni pentru o recuperare cât mai bună şi rapidă.



Sursa foto: Facebook - Academia de fotbal Gheorghe Hagi
 

Joi seară, Gheorghe Hagi a fost sărbătorit de jucători în cantonamentul din Antalya cu o zi înaintea împlinirii vârstei de 51 de ani. "Regele" a tăiat tortul care i s-a pregătit şi i-a oferit prima felie celui mai tânăr component al lotului Alexandru Măţan (16 ani).

Posted by Academia de fotbal Gheorghe Hagi on 4 Februarie 2016
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii