Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi răspunde cu argumente celor care i-au făcut "petarde" puştii de la Academie

ro

18 Sep, 2014 17:19 1684 Marime text
În urma articolului apărut în Gazeta Sporturilor în data de 17 septembrie, intitulat „Academia de „petarde”. Rezultatele naţionalei sub 17 ani sunt direct influenţate de puştii lui Gheorghe Hagi” (ulterior titlul a fost schimbat în „Academia nu dă randament! Rezultatele naţionalei sub 17 ani sunt direct influenţate de puştii lui Gheorghe Hagi”), Gheorghe Hagi a publicat, pe site-ul Academiei, câteva precizări.
 
“După cinci ani de muncă în care s-au efectuat investiţii la nivel de infrastructură, mass-media constatând că baza sportivă AGH este mai modernă din România, observăm cu stupoare că un cotidian important de sport, Gazeta Sporturilor, a ajuns să jignească minori (făcându-i „petarde”) prin intermediul unui ziarist care nici măcar nu a avut decenţa să-şi semneze jignirile adresate acestor copii. Generaţia 1998 a AGH a realizat o serie de performanţe de excepţie la nivel de club (ex: dublii campioni naţionali la Juniori D şi C, campioni la Cupa Stelelor Estului contra lui Galatasaray, Academia Puskas şi Partizan Belgrad, victorii de răsunet contra lui Juventus Torino, AZ Alkmaar sau VfB Stuttgart) cât şi la nivel de echipa naţională”.
 
În continuare apare un bilanţ care arată că din 13 partide susţinute de Generaţia 1998 a Naţionalei României (la care au participat jucătorii Academiei Hagi), şapte au fost victorii, trei egaluri şi trei eşecuri. În total s-au marcat 31 de goluri, 27 dintre acestea fiind reuşite de jucătorii Academiei Hagi. Cu alte cuvinte 87.09% dintre goluri au fost înscrise de jucătorii Academiei Hagi, mai scrie site-ul AGH.
 
„Eu, Gheorghe Hagi, sper ca părinţii acestor copii să nu fie dezamăgiţi şi să creadă că fiii lor vor deveni sportivi de mare performanţă, aşa cum şi eu cred că putem să-i facem pe aceşti copii jucători de mare valoare”, mai spune “regele”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii