Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi Gigi Becali devine scriitor la Academia de fotbal de la Ovidiu

ro

27 Sep, 2014 22:13 2725 Marime text
Managerul tehnic al formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat că finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, care lucrează la academia sa de la Ovidiu, îi dă sfaturi pe care le apreciază deoarece acesta "a învăţat fotbal pe banii lui".
 
El a adăugat că Gigi Becali se comportă bine la academie. "Lucrurile între noi doi sunt bune. Se comportă bine la Academie, nu aţi văzut că şi scrie? Devine deja şi scriitor. E bine. Bine ar fi să iasă, că pentru orice om e mai bine afară", a precizat Hagi.
 
Finanţatorul grupării FC Steaua, Gigi Becali, încarcerat la Poarta Albă, lucrează la Academia Gheorghe Hagi de la sfârşitul lunii aprilie, după ce a fost semnat un contract de angajare pentru muncă necalificată.
 
Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii