Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi „Echipa e în creştere. Unii jucători şi-au găsit poziţia în teren“

ro

02 Oct, 2016 22:16 1819 Marime text
FC Viitorul a câştigat, astăzi, scor 1-0, meciul disputat pe teren propriu cu Astra Giurgiu, campioana României, în etapa a 11-a din Liga 1, iar Gheorghe Hagi a declarat, la final, că a contat mai mult rezultatul decât jocul echipei din Constanţa.
 
În urma acestui rezultat, Viitorul acumulează 20 de puncte şi urcă pe locul trei în clasament, în timp ce Astra rămâne pe locul 11, cu 11 puncte adunate.
 

”Ştiam că întâlnim o echipă foarte bună, experimentată, periculoasă când ai tu mingea. Am pregătit meciul ca atare, conta mai puţin jocul, conta rezultatul. Ne-a ieşit totul. Am schimbat şi formula de joc cu o oră înainte de meci. Am făcut asta în funcţie de ei. Cu noroc, astăzi am câştigat. Am luptat cu o echipă bună. Echipa e în creştere. Suntem mult mai stabili, dominăm sistemele mai bine. Unii jucători şi-au găsit poziţia pe teren. Suntem într-un moment bun şi sper să ne bucurăm cât mai mult. Viitorul totdeauna va fi o echipă care propune jucători. Suntem un club tânăr. Obiectivul nostru e să ne vedem la anul în prima ligă”, a declarat Gică Hagi, la Digi Sport.

 
Acesta a fost primul succes al „Regelui” în faţa lui Marius Şumudică, în şase întâlniri directe ca antrenor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii