Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Funar vrea să ajungă în fruntea PRM după moartea lui Vadim Tudor

ro

19 Sep, 2015 10:25 2322 Marime text
 
Oamenii lui Gheorghe Funar speră să obţină drepturi depline asupra PRM după moartea lui Corneliu Vadim Tudor, cu care se judeca pentru legitimitatea conducerii partidului, informează Romaniatv.0
 
Gheorghe Funar şi Corneliu Vadim Tudor se aflau într-un proces ce avea ca obiect PRM şi o decizie de excludere a Tribunului din Partid, luată la un congres de la Alba Iulia, consfinţită într-un altul la Bucureşti şi contestată în instanţă de Vadim.
 
Însă Vadim Tudor a avut câştig de cauză, instanţa stabilind definitiv că respectiva decizie de excludere a lui din PRM şi înlocuirea sa la conducerea partidului cu Gheorghe Funar nu a fost legală, potrivit sursei citate.
 
Gheorghe Funar speră să aibă câştig de cauză după ce a depus la tribunal o contestaţie în anulare acum după moartea lui Vadim Tudor.
 
 „Colegii mei au solicitat să ni se dea un termen în care să solicităm o copie a certificatului de deces şi să depunem la instanţă acest document. La termenul viitor îl vom depune, dacă nu mai e nicio intervenţie. Instanţa trebuie să admită dosarul congresului de la Alba Iulia pentru ca partidul să continue activitatea”, a relatat Gheorghe Funar, la România TV.
 
„Fără Vadim nu mai există acest război nefiresc şi care ne-a măcinat forţele prin tribunal. Mulţi dintre colegii din PRM ne-au solicitat, celor pe care ne ştiau cu oarecare nume, să ne batem pentru relansarea partidului şi acţiunile desfăşurate 25 de ani. Dacă instanţa ne dă câştig de cauză, rămâne conducerea aleasă la Alba Iulia în 2013 şi căutăm să facem echipă cu toţi foştii şi actualii membri ai PRM”, a continuat Gheorghe Funar.



Sursa foto: jurnaluldenordvest.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii