Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Dragomir – „Singurele soluții credibile, care pot determina schimbări reale în economie, vin din partea PNL”

ro

08 Oct, 2016 19:15 2712 Marime text
Delegația PNL Constanța a participat la Consiliul Național de Coordonare al Partidului Național Liberal, ocazie cu care au fost prezentate principalele măsuri ale programului de guvernare.

Cu aceeași ocazie, liberalii au confirmat-o oficial pe Alina Gorghiu în funcția de președinte unic al partidului.

„Când veți așeza în oglindă toate programele de guvernare propuse de toate partidele de pe scena politică pentru perioada post-electorală, veți observa că singurele soluții credibile, care pot determina schimbări reale în economie vin din partea Partidului Național Liberal” a declarat președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.


Potrivit declarațiilor liderului PNL Constanța, „în Constanța avem nevoie de o reducere masivă a fiscalității și de o normalizare a relațiilor dintre stat și contribuabil. Soluțiile PNL sunt clare și realizabile în perioada următoare: propunem o cotă redusă de TVA la 16% și o reducere semnificativă a contribuțiilor pe muncă, atât pentru angajat cât și pentru angajator, până la cota de 16%”.

Pe de altă parte, liderul campaniei electorale a PNL Constanța, consilierul județean George Muhscină, a declarat că rezultatul alegerilor din decembrie va depinde, într-o foarte mare măsură, de capacitatea de mobilizare a constănțenilor la vot.

„Am asistat la un eveniment important pentru Partidul Național Liberal. Lansarea programului de guvernare, în paralel cu validarea președinției unice a partidului, în persoana Alinei Gorghiu, dau startul precampaniei electorale. Poate cel mai important mesaj este că în următoarele două luni trebuie să le explicăm constănțenilor cât de important este votul din 11 decembrie. Proporțional, o prezență mai mare la vot se traduce în voturi mai multe pentru PNL. Sunt convins că, prin calitatea soluțiilor de guvernare cât și prin credibilitatea listei de candidați, vom determina un număr mare de constănțeni să iasă la vot și să voteze cu Partidul Național Liberal”, a afirmat consilierul județean liberal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii