Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Dragomir "Să ieşim să spunem ce colaborare avem cu Nicuşor Constantinescu şi Radu Mazăre, când noi nu ne-am întâlnit niciodată?"

ro

24 Feb, 2014 04:07 3023 Marime text
Reprezentanţii PNL sunt dispuşi să iasă acum de la guvernare sperând că vor reveni. Între timp, aceştia arată cu degetul şi în curtea PSD, unde, spun ei, nu toată lumea îl iubeşte pe Ponta.
Lideri PNL din teritoriu au declarat pentru Evenimentul zilei că erau pregătiţi pentru ruperea USL, chiar dacă asta înseamnă că pierd nişte funcţii. Aceştia speră că îşi vor recâştiga electoratul şi că se vor putea întoarce la guvernare în scurt timp. Pe de altă parte, ei spun că nici în PSD nu e chiar armonie şi că sunt lupte pro şi contra Victor Ponta.
"Nu e un capăt de ţară"
Liderii PNL Constanţa sunt şi ei mai mult ca siguri că USL se rupe. Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, nu este afectat de iminenta rupere a USL. Mărul discordiei ar fi Legea Amnistiei cu care liberalii nu sunt de acord. "Ştiam mai de mult că vom ajunge în situaţia asta, nu e un capăt de ţară, pierdem funcţii, e adevărat, dar liberalii nu suferă pentru ele", a spus Gheorghe Dragomir. Acesta a arătat că, în ultimii doi ani la Constanţa, PNL a fost într-o stare de amorţire.
"Ce să fi făcut? Să ieşim şi să spunem ce colaborare avem cu PSD-ul lui Nicuşor Constantinescu şi Radu Mazăre, când de fapt noi nu ne-am întâlnit niciodată?. Constanţa nici nu are prefect, a fost demis forţat de Liviu Dragnea şi numirea propusă de noi se tot amână, tocmai pentru că PSD pregătea ruperea USL", a spus şeful liberalilor constănţeni. El a mai spus că nici în tabăra PSD nu e armonie, sunt lupte interne pro şi contra Ponta, şi, mai devreme sau mai târziu, vor ieşi la iveală. "Crin Antonescu va câştiga oricum alegerile prezidenţiale în faţa unui candidat al PSD, avem timp să recuperăm din imaginea pierdută în urma alianţei cu social democraţii", a încheiat Gheorghe Dragomir."

După cum se prefigurează evenimentele, 99% se va rupe. USLul nu are cum să meargă mai departe, zici că vrei coabitare şi laşi orice minister PNL fără substanţă", a spus deputatul Mihai Lupu. Potrivit acestuia, în urma unei" analize serioase" care s-ar fi făcut în partid, a reieşit că " nu are rost să mai rămânem la guvernare". Şi asta pentru că "printre altele, ministerul Finanţelor nu are bugetul, Transporturile nu au drumurile, au luat AVAS-ul, au luat ADS-ul, Transelectrica şi Transgaz , au luat tot, ori suntem parteneri loiali ori mergem pe interse clientelare cum procedează PSD-ul".

Deputatul liberal crede că PNL va ieşi mai întărit din această rupere. "Măcar avem demnitatea să le spunem oamenilor că nu am putut să facem ce le-am promis şi preferăm să părăsim guvernarea", a conchis Lupu.
sursa: evz.ro

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • elena 24 Feb, 2014 15:37 V-ATI IMBUIBAT DE PREA MULT BINE.MINTIND POPORUL,VOI TOTI POLITICIENII CU SI FARA DIPLOME.GATA PLECATI IN GASCA CU TOTII. CAT DESPRE MAZARE SI CONSTANTINESCU,CATI CONSTANTENI I-AU VAZUT LA FATA. PLECATI CU TOTII CA NE-AM SATURAT DE VOI TOTI
  • justitiar 24 Feb, 2014 07:07 Pai... A cui e vin ca nu v-ati intalnit? A mea? nuuuu... Sigur a ceor ce au votat USL-ul... Iar cu basme de genul tilul articolului nu mia merge. Suntem TOTI satui de mizeria numita politica in ROmania. Pana acum erati o "echipa". Rahat pe bat! Tavalugul se apropie si de voi! Fugiti ca potarnichile! Doar asta va v-a mai salva! Acum se rupe USL-ul. Aveti demnitatea de a iesi din functii? Pentru ca a-ti fost alesi ca membrii ai unei coalitii, nu pe liste de partide individuale!? Sau va vad in maxim trei saptamani si patru zile in PMP sau FC sau alte asemenea aberatii de formatiuni politice? Sa va vad!