Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Dragomir - În acest moment, PSD are președintele pe care îl merită

ro

02 Oct, 2015 14:01 1212 Marime text
Copreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal (PNL), deputatul Gheorghe Dragomir, consideră că Liviu Dragnea, unicul candidat la șefia PSD, va rămâne în memoria românilor nu pentru vreo lege bună promovată ca om politic, ci pentru că a călcat în picioare voturile românilor, pe care i-a tratat ca pe simple obiecte ce pot fi extrase din casă și duse la urnele de vot.

„Justiția l-a condamnat pentru fraudă electorală. E foarte grav să fii trimis în judecată pentru fapte conexe corupției, cum e cazul lui Ponta, dar e poate mai grav să fii condamnat pentru fraudarea voturilor românilor. În acest moment, PSD are președintele pe care îl merită: un escroc electoral, exponent al baronilor locali pesediști, devenit unic candidat la șefia partidului. Parcă am fi încă pe vremea PCR. Ca și Ceaușescu, Liviu Dragnea și-a eliminat, rând pe rând, competiția la șefia Partidului Social Democrat și vrea acum să fie ales direct de toți membrii de partid. Chiar și fără congres, Dragnea este deja președinte al PSD. Mai rămâne doar să fie validat, într-o Mare Adunare Națională a noului PCR”, a comentat deputatul PNL de Constanța, potrivit unui comunicat remis cotidianului ZIUA de Constanţa.

În ceea ce privește criteriul pentru ocuparea funcțiilor în PSD, deputatul liberal Gheorghe Dragomir este de părere că acesta pare a fi trimiterea în judecată sau condamnarea. „PSD îl înlocuiește pe Victor Ponta, trimis în judecată pentru fapte conexe corupției și premier aflat încă în funcție, caz unic în Europa, cu Liviu Dragnea, condamnat în primă instanță pentru fraudă electorală. Pentru social-democrați, acest lucru înseamnă un pas înainte în lupta pentru Justiției! Pesediștii parcă se ghidează după sloganul <<Pleacă inculpatul, vine condamnatul!>>”, mai spune copreședintele PNL Constanța.

Pe de altă parte, liderul liberal constănțean consideră că viitorul președinte al PSD este cel care a denaturat sensul democrației în România. „Liviu Dragnea este artizanul OUG 55, care a consfințit traseismul aleșilor locali. Acest lucru arată respectul pe care îl are Dragnea față de aleși, pe care îi tratează ca pe obiecte ce pot fi arondate intereselor PSD, indiferent că au fost votanți de alegători de la alte partide. De asemenea, Dragnea este cel care a intenționat să baronizeze România, prin proiectul de lege al descentralizării, declarat în ansamblu neconstituțional de CCR. Acest lucru denotă o mentalitate retrogradă, anti-reformistă, structurată în jurul unor interese de moment, meschine”, afirmă Gheorghe Dragomir.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii