Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gest emoţionant al militarilor de la Centrul Radioelectronic şi Observare "CALLATIS"

ro

24 Nov, 2015 14:02 1958 Marime text
Marinarii de la Centrul Radioelectronic şi Observare "CALLATIS" (CREO) au adus un strop de bucurie persoanelor vârstnice de la Centrul de îngrijire şi asistenţă din localitatea Poarta Albă, judeţul Constanţa.

Aproximativ o sută de bătrâni au primit luni, 23 noiembrie, de la marinarii militari pachete cu fructe şi alimente preambalate, iar masa de prânz din această zi a fost preparată pentru persoanele din centru cu alimentele achiziţionate din contribuţia benevolă a personalului CREO.
Gestul militarilor se înscrie în sfera acţiunilor de voluntariat umanitar, realizate de către personalul din Forţele Navale pentru persoanele aflate în dificultate. Centrul de îngrijire şi asistenţă din localitatea Poarta Albă, Judeţul Constanţa, a fost înfiinţat în anul 1956, iniţial ca spital, apoi, din anul 1996, a devenit Centru de îngrijire şi asistenţă şi oferă servicii sociale, în regim rezidenţial, pentru 95 de beneficiari, atât femei, cât şi bărbaţi, adulţi, cu dizabilităţi medii şi severe.
Un vechi proverb spune că dacă nu ai bătrâni, să-ţi cumperi, pentru că ei ne pot împărtăşi din experienţa lor de viaţă, pentru a nu repeta greşelile lor şi pentru a putea progresa.





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii