Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gest creștinesc Arimex Comexim 2000 SRL se va ocupa de înmormântarea fetiței care a căzut de pe un bloc în construcție din Constanța

ro

02 Dec, 2016 10:28 6597 Marime text

Asociația Suflete Dechise și societatea Arimex Comexim 2000 SRL au decis să facă un gest creștinesc și se vor ocupa de înmormântarea fetiței care a căzut de pe un bloc aflat în construcție de pe strada Steagului din Constanța.
 
„Este o tragedie ca un părinte să-și îngroape copilul. După ce am aflat din presă de tragicul eveniment, am decis să ne ocupăm de toate cele creștinești necesare înmormântării fetiței“, a declarat pentru ZIUA de Constanța, Petre Preda, reprezentantul societății Arimex Comexim 2000 SRL.

Reamintim că pe 30 noiembrie, o fetiţă de 12 ani, Roxana Maria T. se juca împreună cu alţi copii într-un bloc aflat în construcţie pe strada Steagului. Aceasta a alunecat şi a căzut de la etajul V al imobilului, impactul cu solul fiindu-i fatal. Intervenţia echipajului SMURD a fost în zadar, medicul fiind nevoit să constate decesul copilei.
Între timp vestea tragicei întâmplări a determinat diverse persoane să solicite oamenilor cu suflet un sprijin pentru familia Roxanei atât de greu încercată, ale cărei pozibilități financiare sunt limitate. 


Sursa foto: Ziua de Constanța

Citește și:

UPDATE: Dosar penal! Sfârşit tragic pentru o copilă căzută de la etajul 5 al unui bloc în construcţie! (galerie foto)

Un necaz nu vine niciodată singur...Bătaie de joc sau birocraţie dusă la extrem în cazul fetiţei moarte pe strada Steagului?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii