Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2.Georgiana Voineagu a murit! Avea doar 39 de ani. A fost jurnalist, șefa Biroului de presă de la "Ovidius" şi mamă a doi copii frumoşi

ro

25 Jun, 2016 11:44 30736 Marime text
Poeta, prozatoarea şi publicista Aurelia Lăpuşan are inima distrusă. Ea este în doliu pentru că nepoata ei a decedat în această dimineaţă, după o luptă dură cu păcătosul cancer. Boala a ciopârţit fără milă sentimentele, resentimentele, dobânzile din suflet... Suntem convinşi că în dezamăgirile amare ale luptei cu boala, Georgiana Voineagu s-a agățat cu disperare de credință, în neputința de a-și ascunde lacrimile în fața celor două fetițe care acum s-au trezit fără mamă. A luptat ani buni cu această boală necruțătoare. Când zicea că a dovedit-o a apărut din nou.

Nu numai doamna Lăpușan, familia și prietenii suferă. Și Universitatea Ovidius este în doliu, căci Georgiana Voineagu a fost în ultimii ani șefa Biroului de presă de la universitate.  Nu a apucat să împlinească 39 de ani. Abia în septembrie ar fi trebuit să sărbătorească.

Georgiana Voineagu a lucrat şi ca jurnalist la Cuget Liber, la Adevărul. Gustase din "nebunia" acestei meserii.

Georgiana Voineagu s-a stins în această dimineaţă, abandonându-se în braţele divinităţii. Sicriul cu trupul ei neînsufleţit a fost depus la Casa Niculescu. Cei ce vor să îşi ia rămas bun de la ea o pot găsi acolo. Înmormântarea va fi luni la prânz.

Cotidianul ZIUA de Constanţa transmite condoleanţe familiei îndoliate, doamnei Aurelia Lăpuşan şi sperăm să aibă puterea de a trece peste aceste momente dificile şi de mare încărcătură emoţională. 


UPDATE 2, ora 17.14:
 

In memoriam Georgiana Voineagu, şeful Biroului de presă al UOC
Universitatea „Ovidius” din Constanţa (UOC) anunță cu profund regret dispariția prematură a Georgianei Voineagu, absolventã a Facultății de Litere şi șeful Biroului de presă din cadrul UOC.  Din această funcţie din urmă, Georgiana  s-a dedicat  promovării imaginii universității în presa locală și națională, cu mult profesionalism, devotament și energie.
Atât pentru conducerea universităţii, cât şi pentru toţi colegii care au colaborat cu ea, este o pierdere care nu se poate exprima în cuvinte, profesional, dar și uman. Pentru noi, Georgiana va rămâne acel om în care îţi puteai pune toată încrederea, o tânără cu idei frumoase și, nu în ultimul rând, cu un zâmbet pentru fiecare.
Un gând pios și sincere condoleanțe familiei.  Dumnezeu să o odihnească în pace!

UPDATE 1, ora 17.00:


Oamenii au aflat despre vestea trecerii în neființă a Georgianei Voineagu și au transmis pe rețelele de socializare condoleante. Maestrul Vasile Moldoveanu, jurnaliști, rude, prieteni, cunoscuți, oameni simpli și-au exprimat stupoarea și durerea la aflarea veștii:
 
”Scumpi prieteni. Cu stupoare am citit despre teribila veste referitoare la disparitia Giorgianei Vrem sa va asiguram de toata dragostea ce va purtam si sa va stam alaturi in aceste momente de mare durere si tristete Va iubim si va imbratisam cu tot dragul Ursula si Vasile Moldoveanu - Lyrique”
 
Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Condoleante familiei indurerate!
 
Dumnezeu sa o odihneasca! :( Putere multa familiei sa fie alaturi de fetitele ei minunate!
 
Dumnezeu sa o ierte,ramas bun scumpa noastra ,condoleante familiei!
 
Cumplită veste! Un prag de imensă durere pentru fetite, pentru Aurelia si Stefan, pentru familie si prieteni, o eliberare pentru sufletul ei prea chinuit. A fost desăvârșită în toate. Om minunat, mamă devotată până dincolo de puteri, ziaristă talentată si probă. Mi-a fost tare dragă
...Dumnezeu să o odihnească în împărăția Lui.
 
Dumnezeu sa o ierte si condoleante familiei! A fost un om minunat!
 
 
Nu imi vine sa cred!!! Nu am cuvinte. Ne vom revedea, prietena draga, dar absenta ta in aceasta lume doare. Drum bun si linistit, rugaciunile mele se indreapta catre familia ta
 
Din suflet sincere condoleanțe , nedreaptă este viața asta uneori , mai avea multe de făcut, dar poate D zeu avea nevoie de ajutorul ei
 
 
O mama extraordinara a fost luată de langa cele doua comori ale ei. Dumnezeu te-a vrut langa el Georgiana. Drum bun in noua călătorie si sa veghezi asupra fetitelor tale. Ramane în gol imens in sufletele noastre. Dumnezeu sa te odihnească. Condoleante familiei.
 
A plecat mult prea devreme dintre noi un suflet bland si o inima mare. Drum bun catre ingeri, prietena draga ! Dumnezeu sa o ierte si sa o aseze acolo unde ii este locul. Condoleante familiei si putere sa treaca peste acest moment trist pentru toti cei care au cunoscut-o.
 
Nu se poate....offff ff! Suflet bun si minunat!Dumnezeu sa te aibă în grija!Condoleanțe!
 
Cumplită veste! Un prag de imensă durere pentru fetite, pentru Aurelia si Stefan, pentru familie si prieteni, o eliberare pentru sufletul ei prea chinuit. A fost desăvârșită în toate. Om minunat, mamă devotată până dincolo de puteri, ziaristă talentată si probă. Mi-a fost tare dragă
...Dumnezeu să o odihnească în împărăția Lui.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Coralia 25 Jun, 2016 14:14 Dzeu sa o odihneasca in pace ! Condoleanțe familiei!