Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Vergiliu Bosînceanu a fost achitat

ro

29 Mar, 2016 18:21 2467 Marime text
Curtea de Apel Constanța a dispus azi achitarea lui George Vergiliu Bosînceanu în dosrul în care a fost condamnat, în primă instanță, la 3,6 ani de închisoare cu executare, pentru inducere în eroare a organelor judiciare. Sentinţa a fost dată de judecătoarele Maria Uzună şi Eleni Cristina Marcu, din Curtea de Apel Constanţa.

Sentinţa de azi este definitivă.

Pe data de 8 decembrie 2015, Curtea de Apel Galaţi a dispus condamnarea lui George Vergiliu Bosânceanu la pedeapsa de trei ani ani de închisoare, pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi la trei ani şi şase luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.
 
Instanţa a contopit pedepsele principale şi a dispus ca Bosânceanu să execute pedeapsa principală cea mai grea, de 3 ani şi 6 luni închisoare, sporită la 4 ani şi 6 luni închisoare.
 
Mai departe, Curtea de Apel Galaţi a revocat suspendarea condiţionată a executării pedepsei de 1 an si 6 luni închisoare, aplicată lui Bosânceanu prin sentinţa penala nr. 1092/04.12.2009 a Tribunalului Bucureşti – Secţia I Penală, rămasă definitivă la data de 04.04.2011, si dispune executarea acestei pedepse alături de pedeapsa principală mai sus stabilită. Astfel, în final, George Vergiliu Bosânceanu a primit pedeapsa principală rezultantă de şase ani de închisoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii