Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Bosânceanu ar fi fost prins furând curent electric!

ro

25 Aug, 2015 12:43 3653 Marime text
 
Omul de afaceri George Bosânceanu a fost bănuit că şi-a racordat ilegal la reţeaua electrică hotelul pe care îl deţine în staţiunea Mamaia. De aceea, reprezentanţii ENEL au efectuat un control la unitatea hotelieră şi au descoperit că bănuielile lor erau întemeiate. Inginerii de la ENEL au găsit un cablu branşat la un tablou electric ce aparţine companiei. Verificările amănunţite au scos la iveală însă şi un tunel, de circa 50 de metri, prin care se pare că au fost ascunse alte cabluri electrice. Afaceristul neagă toate acuzaţiile şi spune că hotelul său este alimentat cu un generator. La operaţiunea de verificare au participat şi poliţişti şi jandarmi.
Oamenii legii spun că vineri au mai descoperit un branșament ilegal al hotelului. Imobilul ar fi fost racordat la rețeaua de alimentare a unui alt hotel. Specialiștii spun că branșamentul a fost făcut de un profesionist, deoarece lucrarea a fost executată cu rețeaua electrică sub tensiune.
George Bosânceanu s-a plâns că are probleme din 2011 cu cei de la ENEL care i-ar pune beţe în roate ca să nu se racordeze din nou la reţeaua electrică. Despre branşamentul ilegal, Bosânceanu a susţinut că nu avea habar!
Vă mai amintiţi scandalul de acum patru ani în care a fost implicat Bosânceanu? Atunci, hotelul Histria a fost demolat parţial, deoarece se extinsese fără a avea o autorizaţie de construcţie legală. Tot atunci, s-a descoperit că imobilul era racordat ilegal la rețeaua electrică.
Omul de afaceri a fost acuzat de furt de curent electric, asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni și evaziune fiscal, iar procurorii l-au reținut. Acum, Bosânceanu spune că nimeni nu  i-a adus nicio acuzație în mod oficial.
Poliţiştii constănţeni au sprijinit însă activitatea Enel, de verificare a hotelului din Mamaia, şi au deschis un dosar penal.

Citeşte şi AFACERISTUL CONSTĂNŢEAN BOSÂNCEANU, TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU TRAFIC DE MINORI

Citeşte şi TEHNICI DE CONCESIUNE A UNOR HOTELURI DIN STAŢIUNILE MAMAIA ŞI SATURN

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii