Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GeoEcoMar organizează workshopul „Moștenirea arheologică submarină din partea de vest a Mării Negre”

ro

09 Sep, 2014 16:48 2170 Marime text
Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Geologie și Geoecologie Marină (GeoEcoMar) organizează mâine, de la ora 10.00, workshopul “HERAS Common Deliverables”. Evenimentul va avea loc la  sediul Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Geologie şi Geoecologie Marină - GeoEcoMar din Constanța, bulevardul Mamaia, nr. 304.
 
Workshopul face parte din activitatea de informare a proiectului HERAS „Moștenirea arheologică submarină din partea de vest a Mării Negre” și se adresează beneficiarilor acestuia.
 
La eveniment vor participa reprezentanți ai partenerilor din proiect: Institutul Național de Geologie și Geoecologie Marină – GeoEcoMar, România, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, MINAC Constanţa, România, Institutul de Oceanologie, Varna, Bulgaria, Muzeul Orașului Kavarna-Bulgaria şi ONG “Respiro Underwater Research Society“ Constanţa.
 
Unul dintre obiectivele proiectului HERAS „Moștenirea arheologică submarină din partea de vest a Mării Negre” este acela de promovare a descoperirilor astfel încât să devină atracții turistice durabile în zona Constanța – Kaliakra.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii