Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geoana, lansat la presedintie dupa Paste

ro

19 Mar, 2009 14:55 808 Marime text

PSD va organiza Congresul pentru lansarea lui Mircea Geoană în rolul de candidat la preşedinţia României după Paşte, cel mai probabil între 20 aprilie şi 1 mai.

„Cea mai bună variantă pentru organizarea Congresului este în următoarea săptămână după Paşte. Pe urmă începe campania pentru alegerile europene", a declarat vicepreşedintele PSD Radu Moldovan, potrivit evz.ro. Liderii social-democraţi au dezbătut acest aspect, ieri, la reuniunea Comitetului Executiv. Aşa cum a fost stabilit calendarul social-democraţilor, la începutul lunii aprilie va fi decisă lista candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, apoi, imediat, va avea loc lansarea acestora şi a ofertei electorale.

Pentru ca PSD să beneficieze în euroalegeri şi de o locomotivă electorală, dar şi pentru a nu rămâne în urma altor partide care şi-au anunţat candidatul, PSD-iştii au hotărât să nu mai întârzie momentul în care îl vor lansa pe Geoană.

Preşedintele PSD a intrat deja în campania electorală şi încearcă din răsputeri să construiască un discurs anti-Băsescu. Mai mult, Mircea Geoană a început să se disocieze de guvernul PDL-PSD şi s-a arătat nemulţumit de „insuficienţa" şi „incoerenţa" măsurilor anticriză luate de executiv. Asemenea unui lider al opoziţiei, preşedintele PSD a cerut guvernului să vină cu „un răspuns la actuala situaţie economică a României".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii