Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geoana, a iesit de la audieri „Am avut o discutie foarte succinta”

ro

03 May, 2010 15:22 1071 Marime text

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a ieşit din sediul DNA după aproximativ o oră în care a spus că a discutat cu procurorii în calitate de martor, dar că nu poate da detalii despre ce anume a vorbit cu procurorii, întrucât, conform legii, discuţia este confidenţială. Preşedintele Senatuluia venit la DNA fără avocat, iar la ieşire a declarat că nu a intermediat niciodată întâlniri între Cătălin Voicu şi alţi membri ai partidului care aveau probleme cu justiţia.

"Am răspuns solicitării doamnei procuror în calitate de martor. Am venit fără avocat şi am avut o discuţie foarte succintă, în care am declarat chestiuni legate de întrebările care mi-au fost adresate", a spus Geoană.

Numele preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, apare în dosarul senatorului Cătălin Voicu, după ce acesta ar fi intermediat o întâlnire între fostul senaror PSD şi Maria Schutz. Întâlnirea viza o discuţie despre dosarul de înşelăciune al Mariei Schutz. Totodată. în dosarul lui Voicu apare şi numelesoacrei lui Mircea Geoană, Margareta Costea,pe care senatorul Voicu ar fi ajutat-o cu dosarul de revoluţionar.

Sursa: newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii